Sehlstedtsgatan 7, 1tr

Sehlstedtsgatan 7, 1tr

Gärdet / Östermalm / Stockholm kommun
5 495 000 kr
  • 3 Rum
  • 69 kvm
Anmäl intresse

Fantastisk 3:a med öppen planlösning och balkong!

ÖPPEN PLANLÖSNING | STOR BALKONG MED FÖRMIDDAGSSOL | GARAGE I FASTIGHETEN

Varmt välkommen på visning av denna fantastiskt fina lägenhet med en hemtrevlig balkong mot den mysiga innergården som även har förmiddagssol. Lägenheten är i genomgående toppskick sedan till- och ombyggnationen av fastigheten från kontor till bostadshus vilket blev klar år 2014. Här på Sehlstedtsgatan 7 bor du alldeles runt hörnet till Ladugårdsgärdet och Djurgården. Till City och Stureplan med Stockholms bästa utbud av caféer, restauranger, shopping och nattklubbar är det endast en promenad.

När du kliver in möts du av en större hall med ett vackert stengolv. Härifrån tar du dig till det moderna badrummet med kombinerad tvättmaskin och torktumlare, en större klädkammare för bästa förvaring samt det rymliga vardagsrummet. Lägenheten präglas av vita väggar, en öppen planlösning för sociala sammanhang samt vacker stavparkett. Vid behov kan det mindre sovrummet med enkelhet göras om till ett större kontor eller ett barnrum.

Tegeludden 17 är en stor och stabil förening från 2012 med låga avgifter, tvättstuga, cykelförråd, lägenhetsförråd samt garage och p-platser. Garageplatser finns 47 för bilar samt 3 för MC. I dagsläget är det kö (kontrollerat 2019-12-12). Vid behov av extra förvaring finns även möjligheten att hyra ytterligare förråd vilket föreningen har 37 av. Föreningen har totalt fyra lokaler för uthyrning vilket samtliga i dagsläget är uthyrda till TP Förskolor, UMI, IP-Only och Skanova. Besök föreningens hemsida för mer info https://www.tegeludden17.se/

Runt hörnet hittar du SATS träningscenter med squash-bana och i kvarteret finns bana för gratis beachvolleyboll samt Kampementsbadet och utomhusgym. På Gärdesfälten finns Stockholms mest centrala skidspår, elljusslinga för joggingrundor eller skidåkning runt Kaknästornet, samt en ridskola. Det är även nära till skridskobana på Östermalms IP. Populära Funkalistic Restaurang & Bistro ligger i grannhuset och har en stor och fin uteservering och Café Funka Deli med solig uteservering ligger ett stenkast bort.

Täta kommunikationer med buss nr 1 & 72 som stannar i närheten av huset och buss 76 en bit bort samt röd tunnelbanelinje med station Gärdet, uppgång på Värtavägen inom ca 10 min promenad. Till Stureplan och City är det cykelavstånd på ca 10 minuter. Perfekt läge med direkt närhet till härliga promenadstråk längs grönskande Gärdet och Djurgårdsbrunnskanalen. ICA Nära öppet 08–23 finns på bara 250 m avstånd på Rökubbsgatan och även stora och fräscha ICA Kvantum Värtan öppet 08–22 finns dessutom på bara 800 m avstånd.

Varmt välkommen på visning!

Jonatan Viklund - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

69 kvm

Avgift:

3 450 kr

Pris:

(79 638 kr/kvm) 5 495 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Consector

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Sehlstedtsgatan 7, 1tr Gärdet / Östermalm

HitCounter