Kvarntorget 7

Kvarngärdet / Uppsala kommun
2 095 000 kr
  • 2 Rum
  • 56 kvm

Stilren och fräsch 2:a!

Välkomna till denna välplanerade 2:a på 56 kvm med låg avgift. Söker du ett centralt boende med öppen planlösning, utan insyn och fräscha ytskikt så har du funnit det här på Kvarntorget 7.

Här kliver vi in och möts av ett fantastiskt ljus och hallen erbjuder gott om praktisk förvaring i form av platsbygga garderober. Köket är modernt och stilfullt i vitt med en öppen planlösning mot vardagsrummet vilket ger plats för en större matgrupp. Sovrummet är rymligt med plats för möblering samt en platsbyggd garderob med skjutdörrar. Badrummet erbjuder bekvämligheter så som golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Detta boende erbjuder en härlig och hemtrevlig känsla som förgyller närvaron i hemmet.

Här bor du med endast 15 minuters promenadväg till Centralstationen vilket gör detta till ett utmärkt läge om ni pendlar till annan ort. Stadskärnan ligger även den på ett ungefär samma avstånd vilket ger möjligheter för en spontan vardag med restaurangbesök, underhållning och shopping. Föreningen har en härlig takterrass med grill och möjlighet att boka hela eller delar av takträdgården. Föreningen har även beslutat att glasa in en del av pergolan för att förlänga säsongen ytterligare. I byggnaden finner vi en matbutik, hotell för gäster och lyxiga helgfrukostar, gym som är öppet dygnet runt samt kvarterskrogen Hörnet med riktigt god mat!

Välkomna på visning!

Erik Hedlund - Mäklare Uppsala

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

56 kvm

Avgift:

2 359 kr

Slutbud:

2 095 000 kr (37 411 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Erik Hedlund

Erik Hedlund

0733-23 02 21


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter