Stationsgatan 22

Centrum / Uppsala kommun
2 700 000 kr
  • 2 Rum
  • 59 kvm

Fantastisk 2:a i Centrum!

Vi välkomnar er till en attraktiv och inbjudande tvåa med en stor balkong på en utav Uppsalas absolut bästa adresser!

Bostaden som saluförs har öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum som i kombination med stora fönsterpartier och extra takhöjd bidrar till en luftig och harmonisk atmosfär i bostaden.

Här får ni plats med en större matmöbel att samlas runt för att njuta av goda måltider tillsammans med nära och kära. Modernt och välplanerat kök med bra ytor för matlagningskreativitet samt förvaring. Från köket kan ni ta er ut till den stora, lättmöblerade och högt belägna balkongen på ca 20 kvm med utsikt mot Domkyrkan och Uppsalas stadspuls. Det går att enkelt inreda balkongen och använda den som ett extra rum med spektakulärt utsikt. Låt kreativiteten flöda då möjligheterna är stora!

Vidare finner ni ett luftigt sovrum med bra förvaringsmöjligheter och ett stilrent helkaklat badrum utrustat med dusch, tvättmaskin, torktumlare samt golvvärme.

Oslagbart läge på en utav Uppsalas mest eftertraktade adresser med närhet till centrum och dess modernitet. Perfekt läge för er som pendlar till Stockholm eller Arlanda då centralstationen ligger över vägen. Bättre än så kan det inte bli.

Välkommen hem!

Damir Bicharov - Mäklare Uppsala

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

59 kvm

Avgift:

3 656 kr

Slutbud:

2 700 000 kr (45 763 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Damir Bicharov

Damir Bicharov

0768-54 95 05


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter