Sandelsgatan 35

Gärdet / Östermalm / Stockholm kommun
3 170 000 kr
  • 1 Rum
  • 30 kvm

Etta med sovalkov intill Tessinparken

Välkomna till denna lilla pärla på Nedre Gärdet alldeles intill gröna Tessinparken. Här har varje kvadratmeter tagits tillvara och lägenheten upplevs som större tack vare den optimerade planlösningen och ljusinsläppet genom två stora fönster. Takhöjden gör att möjligheten för loftsäng finns för den som önskar men i dagsläget avskärmar en smart vägg sovdel mot vardagsrum och skapar två rum i ett. Bostaden har genomgående ljusa väggar och golv. Markiser finns installerade utanför fönsterna för extra varma sommardagar.

Köket är i öppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar en social känsla. Det är rymligt med gott om avställningsyta, förvaring hela vägen upp till tak samt plats för matbord. Vita luckor, kakel på vägg samt träskiva på bänk.

Badrummet är stambytt (2002) och mycket fräscht med klinkergolv och kaklade väggar, duschörna, handdukstork, wc och handfat med kommod. I hallen finns gott om utrymme för ytterkläder och skor samt säkerhetsdörr installerad. Ytterligare förvaring hittar du i en stor inbyggd garderob i sovalkoven samt i förråd på vinden.


Här bor du i en stabil förening på den mycket populära delen av Nedre Gärdet, endast ett stenkast från Karlaplan med Fältöversten och Tessinparken och med närhet till service, natur och uteliv. Det är promenadavstånd till vattnet vid Strandvägen och pulsen vid Östermalmstorg samt Stureplan. Det är även lika nära till Ladugårdsgärdets och Djurgårdens gröna ytor. T-bana Karlaplan når du på ett par minuters promenad och buss 54 som tar dig ner genom Östermalm och city finns precis runt hörnet. Även buss 1 samt 4 finns på kort gångavstånd. Populära Restaurang Paraden som har öppet morgon till kväll har du endast en minuts promenad bort. För frukost eller lunch hittar du Café Delantina på Erik Dahlbergsgatan 50 meter bort.


Varmt välkommen på visning!

Emmy Thorén - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

30 kvm

Avgift:

1 811 kr

Slutbud:

3 170 000 kr (105 667 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter