Smedsbacksgatan 3B, 3 tr

Gärdet / Östermalm / Stockholm kommun
4 675 000 kr
  • 3 Rum
  • 56 kvm

Minitrea med öppen spis & balkong!

Populära Brf Trängen 1 upplåter nu en av sina välplanerade treor. Här får du en helt perfekt minitrea med en stor balkong i lugnt och lummigt läge. Stora delar av lägenheten är i fint bevarat originalskick och här kan du själv välja om du vill behålla nuvarande funkisplanlösning eller disponera om (se alternativ planlösning från en av grannlägenheterna). Bostaden är ljus tack vare hörnläget med stora fönster i två väderstreck.

Vardagsrummet har en bevarad parkett (mörkbetsad) från byggåret och här har du förutom utgång till balkongen en fungerande öppen spis med detaljer i koppar och mässing. Det finns gott om plats för både soffa och matbord.

Det stora sovrummet är rymligt och har ett stort hörnfönster. Här finns plats för en garderobsvägg eller annan förvaring. Samma trägolv som i vardagsrummet fortsätter in i sovrummet för en enhetlig känsla. Det mindre sovrummet intill passar perfekt som barnrum, gästrum, kontor eller matrum. Andra i huset har valt att öppna upp en del av väggen mellan kök och det lilla sovrummet för att få ett stort kök.

Köket är delvis i original med många charmiga detaljer och delvis modernt med nya stommar och en bänkskiva i trä samt diskmaskin. I gången mellan hall och kök finns ett flertal platsbyggda garderober bevarade. Härifrån nås även badrummet som är stambytt år 2000.


Det finns ett förråd i källaren som disponeras till lägenheten för bästa förvaring.

Snabbt tillträde är möjligt!


På vinden finns entrén till föreningens gemensamma takterrass med underbar utsikt. Den är mycket trevlig att använda för eftermiddagsmingel/middag med vännerna eller en heldag i solstolen. Föreningen har även en mycket välskött och grönskande trädgård där man på sommaren kan sitta vid långbord och grilla. Här bor du i en mycket stabil och lågt belånad förening och denna försäljning blir ett bra tillskott i kassan för ytterligare amortering av lån.

Fastigheten ligger på en lugn återvändsgata, full av grönska med öppna ytor mellan husen. 2 stycken hissar finns i huset varav den ena går hela vägen ned till källarens förråd och tvättstuga. Närmaste T-bana nås direkt utanför huset och en lokal ICA-butik likaså. Det finns även flertalet olika restauranger samt caféer i kvarteren. Buss 1 samt 54 hittar du på ca 5 min avstånd. Området är lugnt och stillsamt helt i funkisstil.

På promenadavstånd ligger Tessinparken, Stureplan, Gärdesfälten och därefter Djurgården, samt hela Norra Djurgården med Stora Skuggan, 4H gården, caféer mm. Det är nära till Karlaplan och dess galleria Fältöversten med fullt utbud av butiker och annan service. Vill du träna så finns SATS Gärdet, Friskis & Svettis samt ett utomhusgym på gångavstånd.


Varmt välkommen på visning!

Emmy Thorén - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

56 kvm

Avgift:

3 393 kr

Slutbud:

4 675 000 kr (83 482 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter