Frejgatan 36A, 1tr

Vasastan Odenplan / Stockholm kommun
3 000 000 kr
  • 1 Rum
  • 28 kvm

Perfekt första boende med balkong och utsikt mot Enkehusparken!

Extra visning 2/12 kl. 17.30-18.00. Välkommen!
På lugna och trevliga Frejgatan och med Enkehusparken utanför porten ligger denna perfekt planerade 1:a med balkong. Lägenheten är centralt belägen med närhet till Odenplan och allt ni kan önska.

Välkomnande hall med stengolv och ljusa väggar. I hallen finns det gott om förvaring i två stycken garderober. Vidare kommer man till det trevliga rummet som ligger med utsikt mot Enkehusparken. Här går det enkelt att möblera med soffa, soffbord, matbord, samt säng. Utgång till balkong mot grönskande park. Kök med gott om arbetsyta. Den maskinella utrustningen består av spis, ugn, fläkt, diskmaskin och kyl. I anslutning till hallen finns det helkaklade badrummet som har dusch med duschvägg, tvättställ med spegelskåp samt wc.

Med sitt idealiska läge bor ni med närhet till allt ni kan önska samtidigt som ni från balkongen njuter av Enkehusparkens lugna och grönskande oas. För långa promenader, joggingturer, bad eller diverse utomhusaktiviteter ligger Hagaparken på endast tio minuters promenadavstånd. Här finns mysiga och välkända restaurangen Stallmästargården för den som önskar åtnjuta en middag eller kaffe med utsikt över Brunnsviken. Alldeles runt hörnet ligger populära Odenplan med dess rika utbud av restauranger, kaféer, butiker och mycket goda kommunikationer i form av såväl buss som tunnelbana. Inom promenadavstånd ligger Handelshögskolan, KTH samt Stockholms Stadsbibliotek. Till Stockholms city promenerar du på ca 15 minuter

Martin Monko - Mäklare Vasastan

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

28 kvm

Avgift:

1 795 kr

Slutbud:

3 000 000 kr (107 143 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Martin Monko

Martin Monko

08-522 480 45 · 0709-99 79 11


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter