Sjöbjörnsvägen 11, vån 3

Gröndal / Stockholm kommun
1 950 000 kr
  • 1 Rum
  • 20 kvm

Med en otrolig närhet till Mälarens vatten och endast ett stenkast ifrån Gröndals centrum finner ni denna optimalt planerade etta om 20 välplanerade kvadratmeter. Bostaden är otroligt yteffektiv och bjuder på ett stort allrum som rymmer både soffa, säng, mat/arbetsbord och övrig önskad möblering. Här finns ett generöst fönsterparti som bidrar till ett härligt ljusinsläpp och en trivsam atmosfär. I dagsläget finns ett sovloft i lägenheten för att få ännu mer rymd och utrymme. Vidare finns ett praktiskt kök intill entrén med alla nödvändigheter samt ett stamrenoverat badrum. En perfekt första lägenhet att trivas i!

Brf Galjonen är en välskött och stabil förening som återfinns på Sjöbjörnsvägen 11-13 samt 15 A-F. Husen har ritats av de berömda arkitekterna Leif Reinius och Sven Backström samt J. Albin S;son Stark med storbyggmästaren Olle Engkvist som uppförare. Föreningen äger marken och innehåller totalt 48 lägenheter och en hyreslokal. Av dessa upplåtes 4 stycken med hyresrätt vilket utgör ett dolt kapital till föreningens kassa. Föreningen erbjuder sina medlemmar parkeringsplats, tvättstuga, förråd samt en gemensam innergård med odlingsmöjlighet och trädgårdsmöbler vilket gör det perfekt för trevliga sammankomster.

Här bor ni i en småstad precis utanför tullarna där du hittar alla nödvändigheter samtidigt som du har extremt nära till naturen och citypulsen. I området finns det gott om mysiga promenad- och joggingstråk runt bland annat Vinterviken och badmöjligheter i såväl Mälaren som sjön Trekanten. Här finns även kiosk och faciliteter, där du även kan åka skridskor på vintern. Från bostaden har du närhet till både båtklubben Ekenbergs båtsällskap och Gröndals båtklubb med mysig hamnmiljö och möjlighet till båtplats. Vill man själv ge sig ut på sjön en fin dag ligger Örnsbergs Kanotsällskap nere vid Gröndals hamn där man som medlem kan nyttja en kajak, kanot eller SUP-bräda närhelst man önskar. På några minuters promenad når du även färgfabriken och dess populära konstutställningar och restaurang.
Gröndals stadskärna sträcker sig längst paradgatan på Gröndalsvägen och dess vackra sekelskriftesfasader. Här finns det mataffär, ett antal restauranger med uteservering, bibliotek, populära bageriet "Lundbergs", florist, Gröndals deli och mycket mer. Kommunikationerna är goda med tvärbana samt buss nr 133, 161 och 152 med hållplats i närhet av bostaden. På endast några minuter når ni bl.a. Liljeholmen och dess galleria med shoppingmöjligheter, restauranger och matbutiker. Väl där finns det kompletterande bussar, t-bana, fyra mataffärer, systembolag, 90 butiker samt en mängd övrig service.

Varmt välkommen på visning!

Johanna Dahlerus - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

20 kvm

Avgift:

1 269 kr

Slutbud:

1 950 000 kr (97 500 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter