Hangarvägen 1

Täby Hägernäs / Täby kommun
2 100 000 kr
  • 2 Rum
  • 58 kvm

- Balkong i högt och fritt läge
- Renoverad kök 2017
- Diskmaskin & Tvättmaskin
- Stambytt & helkaklat badrum
- Källarförråd och P-plats för bil
- Nära natur och promenadstråk
- Snabbt tillträde om så önskas
- Endast 25 min till city

Välkommen till en optimalt planerad tvåa på trivsamma Hangarvägen! Här bor du på andra våningen med fantastisk utsikt över trädtopparna, balkong i sydvästläge, suverän planlösning med rymliga sociala ytor, goda förvaringsmöjligheter, granne med naturen och goda kommunikationer! Topprenoverad kök som renoverades 2017 med fullmaskinpark som integrerad diskmaskin, integrerad kyl och frys, inbyggt micro. Hela maskinparken går i rostfritt utförande. Stambytt och helkaklat badrum. Bostaden är genomgående ljus tack vare det rikliga ljusinsläppet och ligger dessutom i ett insynsskyddat läge.

Brf Propellern är en äkta och ekonomiskt stabil förening. Bostadsrättsföreningen består av 122 bostadsrätter fördelat på tre byggnader. På Hangarvägen bor ni ett populärt och trivsamt område med närhet till allt ni kan önska er. I Hägernäs bor du granne med naturen med gångavstånd till Rönningesjön med motionsspår och bad, samt Värtan med en härlig sandstrand, brygga, beachvolleyplaner och ljuvliga promenadstråk längs med vattnet som sträcker sig hela vägen till Djursholm! Hangarvägen ligger ett stenkast från Hägernäs Strand, där finns populära restaurangen Pont. I närområdet ligger Rönninge by som är en levande lantbruks- och kulturby. Här finns en trevlig gård som arrangerar flertalet olika aktiviteter och där barnen kan klappa djur. I Hägernäs Centrum, som ligger rakt över gatan finns en Ica-butik med postutlämning, restauranger, frisör samt tandläkare m.m.

Här bor du ett stenkast från Roslagsbanan som tar dig till Östra Station på ca 25 minuter. Roslagsbanan tar dig även till KTH samt universitetet. I området passerar även flertalet busslinjer, däribland mot Täby Centrum, Mörby Centrum, Danderyd samt Arninge.

Varmt välkommen på visning!

Fadi Shamoun - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

58 kvm

Avgift:

3 625 kr

Slutbud:

2 100 000 kr (36 207 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Fadi Shamoun

Fadi Shamoun

0708-99 45 61


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter