Mjölnerbacken 15

Rissne / Sundbyberg / Sundbyberg kommun
Kommande bostad
  • 4 Rum
  • 94 kvm
Anmäl intresse

Renoverad 4 rok med inglasad balkong!

Bostaden karaktäriseras av en väldisponerad planlösning med stora ytor och fint ljusinsläpp. Väl tilltagen entré med flera garderober för exemplariska avhängningsmöjligheter. Renoverat kök med inredningsval i trä som kombineras med ett ljust kakel. Bostaden erbjuder tre rymliga sovrum, två helkaklade renoverade badrum. Väl tilltaget vardagsrum med god plats för soffgrupp med tillhörande tv-bänk, här finns god chans att möblera efter tycke och smak. Balkongen är belägen mot unik grönska i attraktivt sydvästläge med eftermiddags/kvällssol.

Här bor ni i en trivsam och välskött förening BRF Vikingen 2 som är belägen på adresserna Mjölnerbacken 11-16 och 21-26 som består av 220 lägenheter.
Mjölnerbacken genomsyras av en familjär känsla med ett flertal lekplatser och grönområden i angränsning till bostaden. Bara ett stenkast från bostaden nås Rissne centrum med ypperliga kommunikationsmöjligheter som tar er till Stockholms central på 16 minuter, Rissne centrum erbjuder även ett gott utbud av service och restauranger. Med 10 minuters gångavstånd nås Ursviks motions- och friluftsområde med sina omtycka leder och spår, som är den del av populära Igelbäckens naturreservat. Rissne erbjuder även ett flertal skolor och förskolor med några minuter gångavstånd till bostaden både kommunal och i privat regi.

Rissne centrum har köpts upp av Balder AB som tillsammans med Sundbyberg stad kommer att rusta upp Rissne, b.la parken och 350 nya bostäder kommer att byggas. Varmt välkommen på visning!

Jessica Eklöf - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

94 kvm

Avgift:

4 304 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Mjölnerbacken 15 Rissne / Sundbyberg

HitCounter