Svartbäcksgatan 107A

Svartbäcksgatan 107A

Svartbäcken / Uppsala kommun
1 795 000 kr
  • 1.5 Rum
  • 40 kvm
Anmäl intresse

Charmig 40-tals lägenhet i Svartbäcken!

Nu erbjuds en bostad som har renoverats med stor medvetenhet och fått moderniserade tillval som harmoniserar snyggt med ett flertal av bostadens tidstypiska originaldetaljer.

Här bor ni i högst upp i ett stamrenoverat 40-talshus. Bostaden präglas av stora och öppna ytor, fantastiskt ljusinsläpp, extra takhöjd och vackert parkettgolv.

Bostadens välplanerade yta om 40 kvadratmeter fördelar sig på en välkomnande hall, charmigt kök med goda ytor och bra förvaring, luftigt vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp som flödar in via de stora fönsterpartiet. Från vardagsrummet kan ni ta er ut till den mysiga balkongen som vetter mot föreningens gröna innergård. Vidare erbjuds en rymlig sovalkov med goda förvaringsmöjligheter samt ett stamrenoverat badrum.

Svartbäcken är ett lugnt och trivsamt område med ett bekvämt avstånd till allt vad Uppsalas centrum har att erbjuda. Bostaden har ett mycket trevligt läge på lugn gata i Svartbäcken och med såväl Röboskogens natur som stadens kaféer, restauranger och charmiga småbutiker inom gång- och cykelavstånd. Mycket nära till flertalet förskolor samt Domarringens skola. Torbjörns torg ligger över gatan och här finns Ica butik, sushibutik, post, frisör mm. Det är också nära till Fyrishov med sport- och badanläggning.

Jennie Hedengren - Mäklare Uppsala

STORLEK:

1.5 Rum

BOAREA:

40 kvm

Avgift:

3 219 kr

Pris:

(44 875 kr/kvm) 1 795 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Consector

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Svartbäcksgatan 107A Svartbäcken

HitCounter