Svartkärrsvägen 8 B

Saltsjöbaden / Igelboda / Nacka kommun
1 400 000 kr
  • 1 Rum
  • 33 kvm

Radhuskänsla och egen ingång samt tillgång till stor uteplats som bör upplevas!

Med radhuskänsla och egen ingång sam tillgång till stor uteplats finner vi denna charmiga enrumslägenhet på Svartkärrsvägen 8. Ett perfekt läge intill allmänning och extremt välskött innergård. Spännande 60-tals charm och optimalt planerad med stora härliga fönster som ger generösa ljusinsläpp. Tilltalande planlösning med ett luftigt vardagsrum med sovalkov och mysigt kök. Helkaklat badrum med dushörna. Garage finns i fastigheten samt parkeringsmöjlighet på gatan.

Charmig och rymlig enrumslägenhet i populära bostadsrättsföreningen Ingelbodaplatån med både stabil ekonomi och välskötta fastigheter. Igelboda ligger i en ostörd och charmig del av Saltsjöbaden. För boendes gäster finns övernattningsrum att hyra.

Igelbodaplatån ligger alldeles i början av Saltsjöbaden och resan till stan via motorvägen är snabb och effektiv. Närhet till kommunikationer och centrum samt skola. Gångavstånd till Saltsjöbadens Centrum med mataffärer, apotek, bibliotek, systembolag, restauranger, gym och vårdcentral mm. Både sommar- och vintertid erbjuder Saltsjöbaden ett rikt friluftsliv och goda möjligheter till båt- och badutflytkter samt den omtyckta golfklubben.

Med närhet till naturen, kommunikationer och affärer gör detta till ett högst bekvämt boende som bör upplevas!

Joana Demir - Mäklare Vällingby / Hässelby / Nälsta

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

33 kvm

Avgift:

1 813 kr

Slutbud:

1 400 000 kr (42 424 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Joana Demir

Joana Demir

08-400 22 440 · 0768-99 07 44


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter