Nybodagatan 5

Solna Skytteholm / Solna kommun
5 000 000 kr
  • 4 Rum
  • 97 kvm

Nu finns möjlighet att förvärva denna topprenoverade 4:a belägen på attraktiv och central adress i hjärtat av Solna. Bostaden karaktäriseras av rikligt ljusinsläpp ifrån olika väderstreck, optimalt planerade ytor samt stor balkong i västerläge med fri utsikt över lummiga Skytteholmsparken.

I hallen möts ni av avhängningsmöjligheter på höger sida. Vidare i hallen ligger de ljusa och helkaklade badrummet med klinkergolv, dusch och tvättmaskin. Mitt emot ligger wc:n. Bostaden disponeras med tre rymliga sovrum för plats för större säng och tillbehör. Vidare finns ett stort och mycket ljust vardagsrum med plats för önskvärd möblering, ett stort och mycket fräscht kök med vita skåpsluckor och marmorbänk. Från vardagsrummet når ni den lummiga balkongen med sol från 13:00 till solnedgång som vetter mot lugna Skytteholmsparken. Bostaden har genomgående ljusa väggar och golv och gott om förvaring i garderober och klädkammare.

BRF Muraren 2 är mycket välskött och har god ekonomi. Föreningen erbjuder bland annat cykel- och barnvagnsförråd samt en härlig trädgård med uteplats och grillmöjlighet.

Läget är perfekt, lugnt och rofyllt med närhet till gröna parker (Skytteholmsparken) såväl som Solna centrum med sitt rika utbud av shopping och service. Bullens bageri ligger en kort promenad från lägenheten där ni kan njuta av färskt bakat bröd och andra bakverk.

Skytteholmsparken är en grönskande oas. Här finns perfekta promenadstråk för er som har hund eller vill gå med barnen. Parken utnyttjas även av soldyrkare och för picknick och sport under vår och sommar.

Solna Centrum har öppet mellan 10.00 till 20.00 på vardagar. I centrumet finns ett par stora livsmedelsbutiker, flera restauranger, modebutiker, systembolag, apotek, post, bank, frisör, blomsterbutiker m.m. Flera gym, däribland 24 Fitness ligger en bit upp på Huvudstagatan. Friskis och svettis har även ett 1600kvm stort gym i Solna centrum sedan i början av juni. Matbutiken Lidl ligger precis nedanför huset och på endast några minuters promenad når du ICA Maxi i Solna Business Park, smidigare än så blir det knappast.

I Solna centrum finns både T-bana och flera busslinjer, det tar bara 10 minuter med T-bana in till Stockholm city. För den som vill ta pendeln eller tvärbanan nås den på kort promenad. Här bor Ni med närhet också till Sundbybergs centrum och Huvudsta som både erbjuder bad och har sin omtalade 4H-gård. Dessutom finns ett rikligt friluftsliv med strandpromenader, bad och sjöar på behagligt gångavstånd. På gångavstånd finns även kulturskola, segelskola och ridskola. Mall of Scandinavia ligger på gångavstånd.

Ett tiotal förskolor och skolor ligger alldeles i närheten och nås tills fots på mindre än 10 minuter (t.ex Skytteholmsskolan 2 minuters promenad, Förskolan Dungen 2 minuters promenad). Medley Turkosen ligger även på kort avstånd med simskola och babysim.

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

97 kvm

Avgift:

4 220 kr

Slutbud:

5 000 000 kr (51 546 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter