Järva Skjutbaneväg 45, 3tr

Solna Järvastaden / Solna kommun
2 605 000 kr
  • 2 Rum
  • 43 kvm

Välplanerad 2:a med stor balkong mot innergård

Varmt välkomna till denna mycket välplanerade 2:a i populära Järvastaden, med stor balkong som få förunnas! Bostaden håller en hög standard med ett lugnt och tryggt läge mot föreningens grönskande innergård. Här erbjuds öppna och sociala ytor med öppen planlösning mellan det fina köket och det ljusa och luftiga vardagsrummet. Från vardagsrummet når ni bostadens mycket stora och trevliga balkong med ett bra solläge, som vetter mot föreningens grönskande gård. Vardagsrummet är ljust och lättmöblerat med fönsterparti och balkongdörr med glas som skänker rummet rikligt med ljus. Köket erbjuder en komplett maskinell utrustning samt en praktisk barbänk som snyggt skärmar av mot vardagsrummet. Bostaden präglas av ett trevligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna samt öppna sociala ytor. Modernt badrum med snyggt och modernt kakel och klinker, dusch, handfat med kommod med spegel ovan, handdukstork samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare med arbetsbänk samt badrumsskåp ovan. Ett rogivande sovrum med gott om förvaringsmöjligheter i en stor och välsorterad Walk-in closset som rymmer samtliga årets plagg. Inbjudande och luftig hall med garderob bjuder in er till denna mycket välplanerade bostad. Överlag är detta en mycket trevlig bostad som bara måste upplevas på plats, med fantastiska egenskaper som direkt får en att känna att ”här vill man bo”.

Bra kommunikationer med buss 505 och 540 som går från Fridensborgsvägen och tar er till bl.a. Solna Centrum, Bergshamra och Universitetet samt Ulriksdals Pendeltågsstation som tar dig in till T-centralen på ca 10 minuter och Arlanda på 27 minuter. Till Kista och Solna centrum är det cykelavstånd och du tar dig dit på ca 15 minuter. För den bilburne kommer man enkelt på E18, E4 och E20. E18 som tidigare trafikerade Enköpingsvägen förbi Järvastaden och Ursvik har dirigerats om till Kymlingelänken som går via Kista.

Brf Solvändan är en välskött förening med goda intäkter från affärslokaler på nedre botten, vilket stärker föreningens ekonomi. Föreningens mycket trevliga och gröna innergård är en av få i järvastaden som är helt sluten. Här har ni trevliga sittplatser, lekplats samt gräsmatta.

I Järvastaden bor du direkt inpå naturen, bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. I området finns idag två bra matbutiker, flertalet trevliga restauranger, caféer och flera gym. Järvastaden är ett expansivt område med allt man kan önska, däribland tandläkare, läkare, träningsanläggningar samt en större ICA butik.

Mellan husen har man låtit anlägga många gräsytor som skapar känslan av en trädgårdsstad med flera små lekplatser och en stor temalekplats baserad på barnboksfiguren Mulle Meck. Under vintern anläggs en konstfrusen skridskobana som under sommaren används som basketplan.

På promenadavstånd når man Arenastaden där den nya nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här finns även Nordens största köpcenter Mall of Skandinavia. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Även Råstasjön når ni på promenadavstånd, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med flera löpslingor och elljusspår samt "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern och mountainbike-spår på sommaren. Solna är en kommun som växer så det knakar.

Varmt välkommen på visning.

Farzad Nourozian - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

43 kvm

Avgift:

2 714 kr

Slutbud:

2 605 000 kr (60 581 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Farzad Nourozian

Farzad Nourozian

0708-99 79 20


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter