Bergsundsgatan 13, 5tr

Södermalm / Hornstull / Stockholm kommun
2 490 000 kr
  • 1 Rum
  • 19.4 kvm

Yteffektiv 1:a med sovalkov

Välkommen till denna ljusa och trevliga 1:a som är belägen i stabil och populär förening.
Bostaden är väldisponerad och har ett lättmöblerat vardagsrum som rymmer såväl tv-möbler, matplats, praktisk sovalkov samt en garderob. Lägenheten har även en kok-vrå med vit skåpsinredning och ett kaklat badrum med dusch. Stabil och lågt belånad förening!

Här bor du lugnt och skönt i ett av Stockholms mest attraktiva och trendiga områden. Kontinental stämning och kreativ atmosfär färgar tillvaron och i kvarteren finns bl.a. bageri, närbutik, skomakare, barer och caféer. Pärlor i området som inte bör missas är Restaurang Linje Tio, Lasse i parken, Debaser, Bistro Barbro, Hornstulls Marknad och kvartersbion Bio Rio. Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna.

Förutom Hornstulls och Högalids generösa utbud av caféer, butiker och service finns vatten och grönområden inpå knuten och här kan du finna Södermalms Båtklubb eller varför inte hyra en kanot hos Långholmen Kajak och paddla dig runt i natursköna områden. På Reimersholme, Långholmen och i Tantolunden ges tillfälle till bad, motionsrundor och andra trevliga nöjen.

Välkommen på visning!

Jimmy Johansen - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

19.4 kvm

Avgift:

1 428 kr

Slutbud:

2 490 000 kr (128 351 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter