Banérgatan 53

Östermalm / Karlaplan / Stockholm kommun
3 130 000 kr
  • 1 Rum
  • 27 kvm

Välplanerad etta med moderna inslag och vackra originaldetaljer på bästa adress

LÅG AVGIFT OM 787 KR | SOLID FÖRENING | BREDBAND INGÅR | ATTRAKTIVT LÄGE | RYMLIGT VINDSFÖRRÅD | OPTIMALT PLANERADE KVADRATMETER

Vill du bo med gångavstånd till både pulserande Stureplan och grönskande Djurgården, med närhet till allt och lite till? Då är detta lägenheten för dig!

I en vacker fastighet anno 1924 finner du denna optimalt planerade etta om 27 m² med en härlig takhöjd, fantastiskt ljusinsläpp samt genomgående vackra trägolv. Detta är helt klart ett hem för den kräsne som mår som bäst på Östermalm! Bostadsrättsföreningen Fänriken 2 har en otroligt god ekonomi med en skuld per kvadrat på 366 kr. I månadsavgiften om endast 787 kr ingår värme, vatten, bredband samt basutbud för kabel-tv. Hiss finns i huset och till lägenheten disponeras ett rymligt vindsförråd.

När du kliver in i hallen möts du av ett vackert trägolv som är genomgående i hela lägenheten. Hallens väggar har en färgrik tapet och övriga väggar är målade i en ljus nyans. Till höger i entrén finns det goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder. Rakt fram ligger lägenhetens badrum med dusch, WC, tvättställ, handdukshängare och förvaringshyllor. Det moderna köket renoverades år 2018 och är placerat till vänster om hallen och har gott om förvaring bakom ljusgrå skåpluckor. Maskinell utrustning finns i form av spis, kombinerad ugn med mikro, diskmaskin samt kyl och frys. Allrummet är öppet, ljust och rymligt med plats för soffa, säng och matplats. Här finns även en rymlig klädkammare längst in i rummet.

Bostadsrättsföreningen Fänriken 2 är en äkta bostadsrättsförening som äger marken och upplåter 20 lägenheter med bostadsrätt samt en lokal. Fastigheten förvärvades på 1970-talet och omfattar adresserna Valhallavägen 168 samt Banérgatan 53. I föreningen finns tillgång till tvättstuga, cykelförråd samt bastu med tillhörande relax- och duschrum.

Området kan mycket väl vara ett av Östermalms bästa med närhet till allt. Bara en liten bit från lägenheten ligger Karlaplan med köpcentret Fältöversten, med stor och välsorterad matbutik, Apotek, Systembolaget och många fina caféer, restauranger och butiker. Inom kort promenadavstånd ligger även Östermalmstorg med anrika Östermalmshallen samt Nybrokajen med båtar som tar er ut i Stockholms skärgård. För den som gillar fart och fläkt ligger pulserande Stureplan inte långt bort med caféer, restauranger, stort shoppingutbud och nattklubbar. Om man önskar att ta en promenad eller löprunda, passar Gärdet eller Djurgården perfekt för det. Lika nära till dem båda! Mycket goda kommunikationer med T-bana Karlaplan eller Östermalmstorg, samt flertalet busslinjer.

Varmt välkommen på visning!

Amélie Johansson - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

27 kvm

Avgift:

787 kr

Slutbud:

3 130 000 kr (115 926 kr/kvm)

Kontakt

Bilder

Planritning

HitCounter