Drottning Kristinas Esplanad 65

Solna Ulriksdal / Solna kommun
2 700 000 kr
  • 2 Rum
  • 42 kvm

* Ulriksdals lägst belånade förening
* Avgiftsfri december 2017 och 2018 och nu även 2019
* Tillhörande förråd i källaren
* Garage med lediga platser
* Några minuters promenad till Pendeltåg och bussar
* Fullt Inglasad balkong som blir till ett extrarum

Bostaden
Sällan dyker denna typ av storlek upp i Ulriksdal. Nu finns chansen att flytta in på 42 extremt välplanerade kvadratmeter på våning 5 högst upp i huset med en takhöjd på 2.70 m. Här möts ni av en rymlig hall med förvaring, till vänster ligger badrummet med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns ett ljust och rymligt vardagsrum med möjlighet för varierad möblering. Köket är öppet mot vardagsrummet och skapar en social yta. Sovrummet är stort och du får plats med en stor säng och mer förvaring. Från vardagsrummet når ni den inglasade balkongen.

Kommunikationer
Ulriksdal är mycket tilltalande omgivet av grönska samtidigt som det ligger intill Ulriksdals station som tar dig in till Stockholms city på bara några minuter. Alternativt finns ett flertal busslinjer att välja på bland annat mot Solna C, Brommaplan och direktbuss till Stockholm C. Direkttåg till Uppsala/Arlanda. På endast någon minut är ni ute på E4an för den som åker bil.

Område
Området expanderar och idag finns det olika restauranger i form av en trevlig pizzeria, Jonas Spis och kanske Solnas bästa sushi. I närheten finns ett rikt utbud både för liten och stor, med fantastiska Överjärva gård med hästar och caféer, Hagaparken som erbjuder härlig natur samt Ulriksdals slott med trädgårdscafé, Ulriksdals golfklubb och Ulriksdals Wärdshus. På gångavstånd når du Mall of Scandinavia som erbjuder enormt utbud shopping + restauranger och Friends Arena som erbjuder evenemang. Idag finns gymmet Nordic Wellness i området och 2020 öppnar Actic gym i två plan med utsikt över Brunnsviken. Till hösten öppnar Marriot hotell samt fler restauranger och caféer. Nyligen har en kemtvätt samt ett bageri öppnat vid torget. Det finns också planer på en livsmedelsbutik. I området finns även förskolan Pysslingen med plats för ca 130 barn, Ulriksdals skola och Ulriksdals sporthall. Ulriksdal är ett nytt område som ständigt växer, läs mer på Ulriksdal.se

Förening
Brf Slottsbacken är en god och stabil föreningen. December 2017 och 2018 var det avgiftsfria månader vilket visar på mycket god ekonomi. Föreningen har garageplatser med hiss-access och det finns lediga platser i dagsläget. Förrådsutrymme till alla lägenheter finns i garaget. Gemensamt barnvagns- och rullstolsförråd är placerat i anslutning till entréerna. Cykelförråd finns för samtliga hus på gården. Styrelsen har inga planer på att göra några större renoveringar det närmsta året. Brf Slottsbacken är den föreningen med lägst lån/kvm i Ulriksdal.

Varmt välkommen på visning!

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

42 kvm

Avgift:

2 415 kr

Slutbud:

2 700 000 kr (64 286 kr/kvm)

Bilder

HitCounter