Furusundsgatan 11, 1tr

Gärdet / Östermalm / Stockholm kommun
2 975 000 kr
  • 2 Rum
  • 34 kvm

Välplanerad minitvåa med balkong!

Välkommen till denna minitvåa om 34kvm. Lägenheten har en rymlig hall med plats för skoställ och avhängning, här finns även två inbyggda garderober. Rakt in från hallen ligger det stambytta köket som har fina originalskåp bevarade, utrustningen som finns är spis, ugn samt kyl & frys. I anslutning till köket finns ett matrum som även går att nyttja som ett sovrum för den som önskar. Ljust och rymligt vardagsrum med plats för all önskvärd inredning, från vardagsrummet nås lägenhetens härliga balkong med morgon-och förmiddagssol. Balkongen är har fin utsikt över ett lugnt och lummigt grönområde. Stambytt badrum med badkar.

Trevlig och välskött förening som bildades 1938, de har både parkeringsplatser och garage. Till lägenheten disponeras ett vindsförråd.

Fastigheten ligger på en populär återvändsgata, full av grönska med öppna ytor mellan husen. Närmaste T-bana nås inom ca 3 minuters promenad och en lokal ICA-butik nås likaså inom ca 3 min. Det finns flertalet olika restauranger och caféer samt frisörer och kemtvätt i kvarteren. Även buss 1 samt buss 54 inom ca 5 min avstånd. Området är lugnt och stillsamt helt i funkisstil.

Vid Karlaplan finner du Fältöversten, ett mycket välsorterat shoppingcenter som rymmer alltifrån Ica och Sabis till systembolag, apotek, restauranger och klädbutiker.

Inom gångavstånd ligger Gärdesängarna och Lill-Jansskogen med utmärkta motionsspår. Här har du närhet till Tessinparken, Kampementsbadet och Djurgården.

Varmt välkommen på visning!

Malin Sjöblom - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

34 kvm

Avgift:

2 094 kr

Slutbud:

2 975 000 kr (87 500 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter