Portalgatan 52

Kapellgärdet / Uppsala kommun
2 750 000 kr
  • 3 Rum
  • 87.5 kvm

Välkomna till detta fräscha och hemtrevliga boende beläget på Portalgatan 52. Ett alldeles lagom centralt läge för er som vill nå centralen snabbt och smidigt men även njuta av lugnet på Kapellgärdet.

Boendet här erbjuder en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. En given samlingspunkt för släkten till julen eller familjen för fredagsmyset. Köket är komplett utrustat och har en balkong i anslutning som är den perfekta platsen att avnjuta morgonkaffet på. Bostaden erbjuder två sovrum varav ena sovrummet har en egen balkong generös nog för ett större sällskap. Dessutom är detta boende mycket praktiskt med gott om förvaring i hela sex platsbyggda garderober och även en klädkammare. För att göra detta boende komplett så finns även ett fräscht helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare.

Kapellgärdet är ett fortsatt växande område som blivit mycket populärt tack vare den korta promenadsträckan på ca 10 minuter till Uppsalas stadskärna och Centralstationen som erbjuder bekväma kommunikationer. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med förskola och skolor för alla åldrar inom räckhåll, affärshuset Kvarnen ett stenkast bort med en ICA med generösa öppettider, apotek, restauranger och annan service.

Varmt välkomna på visning!

Martin Boholm - Mäklare Uppsala

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

87.5 kvm

Avgift:

4 692 kr

Slutbud:

2 750 000 kr (31 429 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter