Årstavägen 3

Årsta / Stockholm kommun
5 630 000 kr
  • 5 Rum
  • 109 kvm

5:a högt upp i huset med social planlösning och balkong mot lummig innergård.

Välkommen till en mycket trivsam och välplanerad lägenhet i högt läge med naturen inpå knuten och Årsta torg i direkt anslutning.

Bostaden är mycket socialt planerad med en öppen planlösning mellan kök vardagsrum vilket skapar en härlig rymd i lägenheten. Här är det genomgående hög standard med en neutral bas att inreda efter, på golven ligger fin ekparkett. Kök i halvöppen planlösning mot vardagsrum ger en härlig och social planlösning där gott om förvaring gömmer sig snyggt bakom fina luckor. Full maskinell utrustning med kyl/frys i fullhöjd, diskmaskin, ugn och micro i bekväm arbetshöjd gör matlagningen till ett nöje! Härligt vardagsrum med stora fönsterpartier ger detta rum ett fint ljusinsläpp med lättmöblerade ytor där både tv, soffdel och även större matbord får plats utan att det känns trångt. Vidare finns det 4 bra sovrum med plats för förvaring, från master bedroom når ni balkongen som vetter mot en lummig innergård. Det finns även ett badrum med dusch + tvättmaskin och torktumlare samt ett mindre badrum med dusch.

Brf Arlaparken bildades under 2016 där på föreningens fastighet finns fyra bostadshus med totalt 181 bostadslägenheter och åtta lokaler. I Brf Arlaparken, som tillhör nya Årstastråket, bor du omgiven av grönområden, samtidigt som det bara är en kort cykeltur till Södermalm. Föreningen omfattar 181 bostäder fördelat på två huskroppar. Husen omsluts av en gemensam, grönskande gård med mötesplatser och lek ytor. Föreningen har två trevliga innegårdar med sandlådor, jordgubbar, bänkar mm. Det finns tvågemensamma tvättstugor utrustade med tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Cykelrum finns i källaren, barnvagns- och rullstolsrum finns i anslutning till varje trapphus. Gemensamhetslokal som nyttjas som övernattningslägenhet med fyra sängplatser.

Med både Liljeholmen och Globens centrum en kort bit bort är detta ett optimalt läge för dig som snabbt vill fylla på kylskåpet eller röra dig in till Stockholms innerstad för att ta del av dess rikedom av butiker och nöjen. Är Ni sugna på en promenad i mer lummiga omgivningar så ligger gång- och löpslingor, badbryggor, kolonilotter, utegym och naturreservat bara en kort promenad bort längst vackra Årstaviken. På intilliggande Årstafältet finns en driving range för den golfintresserade och härliga promenadslingor. Kort promenad till Zlatans nya Padel Zenter och Enskede Rackethall.

Vidare finns dessutom vackra Årsta Torg ritat av arkitektbröderna Erik och Tore Ahlsén som när det byggdes 1953 var Stockholms första förortscentrum med affärer, bio, bibliotek, teater och Folkets hus. Allt detta finns kvar i dag - och i tillägg finns dessutom apotek, gym, konditori, café, retrobutiker, skräddare, florist flertalet restauranger m.m. Närheten till det k-märkta torget ger en pittoresk småstadskänsla och gör att man kan välja bort stan när man ska uträtta ärenden.

GrowSmarter är ett EU-projekt som Stockholms stad leder och deltar i med 12 smarta lösningar i Årsta och Slakthusområdet – för en hållbart växande stad.
Målet med denna satsning är:
• Förbättrad livskvalitet genom bättre mobilitet, boende och infrastruktur och samtidigt 1500 nya arbetstillfällen
• Minskad energianvändning och minskade växthusgasutsläpp med 60 procent

Goda kommunikationer utanför dörren där tvärbanan tar dig i öst-väst gående riktning där du enkelt kan ansluta till både pendeltåg vid Årstaberg och t-banan vid Gullmarsplan. Bussar passerar med täta avgångar tar dig genom hela Årsta. Med bil tar du dig enkelt ut på de stora trafiklederna via Södra länken!

Varmt välkomna på visning eller kontakta mäklaren för fler frågor eller privatvisning!

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

5 Rum

BOAREA:

109 kvm

Avgift:

5 831 kr

Slutbud:

5 630 000 kr (51 651 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter