Borensvägen 16

Årsta / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 2 Rum
  • 52 kvm
Anmäl intresse

Årstas bästa tvåa!Om ni söker en modern och fräsch tvåa i ett populärt område med stilrena materialval, effektiva kvadratmeter och inkluderade kvadratmeter utvändigt som ingår i överlåtelsen? - Då har ni hittat rätt.

Det första ni möts utav är den rymliga hallen med goda avhängningsmöjligheter som dessutom ligger i anslutning till det luftiga vardagsrummet och det moderna köket. Intill detta så ligger ett badrum som också håller väldigt hög standard. Att bli bortskämd med båda tvättmaskin och torktumlare brukar vara väldigt uppskattat. Sist men inte minst så finner ni sovrummet. Gott med plats för en dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter.

Vad gäller området så finner ni intilliggande Årstaviken, även kallad blåbärsskogen, finns flera härliga promenadstråk med såväl utegym som bryggor och badplatser. Cirka två minuters gångväg till ICA-butik och den Engelska skolan på Sköntorpsvägen. Runt knuten ligger dessutom vackra Årsta Torg med flertalet restauranger med alltifrån danskt, indiskt, italienskt, grekiskt, japanskt mongoliskt till Stockholms kända Palmyra kebab. Här finner ni dessutom apotek, bibliotek, biograf, gym, konditori, nyckelmakare, mataffärer, retro-butiker, skräddare, med mera - allt detta med en pittoresk småstadskänsla!
Det är inte heller långt till Globens shopping, Gullmarsplan eller Liljeholmen med dess nya galleria. Kommunikationerna är utmärkta med tät busstrafik och tvärbanestation Linde, som går regelbundet till Gullmarsplan och Liljeholmens t-banestationer, alternativt Årstabergs pendeltågsstation, därifrån tar du dig snabbt till City eller vidare norrut till Arlanda. Med cykel når du Södermalm på under tio minuter. Missa inte denna, varmt välkommen på visning!

Daniel Sporrong Najjar - Mäklare Farsta, Sköndal, Skogås & Trångsund

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

52 kvm

Avgift:

3 238 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Daniel Sporrong Najjar

Daniel Sporrong Najjar

0708-99 04 56


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Borensvägen 16 Årsta

HitCounter