Hagalundsgatan 20, vån 14

Solna Hagalund / Solna kommun
2 120 000 kr
  • 1 Rum
  • 29 kvm

Välkommen till denna unika och väldisponerade 1:a på vån 14!

Välkommen till denna unika och väldisponerade 1:a på vån 14 som ytterst sällan är till salu! Bostaden har ett stambytt badrum, modernt kök, och rymligt vardagsrum samt sovalkov. Bostaden har ett centralt läge nära kommunikationer, grönska, Solna C och Mall of Scandinavia. Rikligt med ljus ifrån stora fönsterpartier som skänker ett behagligt ljusinsläpp. Perfekt första bostad för den som flyttar hemifrån eller som övernattningslägenhet!

Brf Hagalunden är en av Solnas allra största föreningar med 446 st lägenheter där bl.a. bredband ingår i avgiften. Stor innergård med fina planteringar som föreningen aktivt arbetar med samt lekplats för barnen. Här finns det även tillgång till garage för 540: -/mån med biltvätt. Föreningens tvättstuga når ni smidigt vid entrén.

I Hagalund så har ni nära till allt! I området finns skolor och daghem, här finns även en matvarubutik (Willys) med allt man behöver. I anslutning till Willys finns även ett apotek, skrädderi och restauranger. Endast tio minuters gångväg bort finner ni Solna Centrum med sitt rika utbud av butiker och service. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med tät busstrafik eller T-bana och inom några minuter nås pendeltåget och tvärbanan. För den som kör bil så är E4:an bara någon min från bostaden i både söder och norrgående riktning. Inom kort så kommer även tunnelbanans Gula Linje att börja byggas med den nya tunnelbanestationen Södra Hagalund precis utanför bostaden. Detta kommer binda ihop Hagalund med övriga Solna ända in till Odenplan. På kort avstånd ligger både Hagaparken med dess grönska samt Råstasjön. På gångavstånd från bostaden finns Friends Arena och Mall of Scandinavia med sitt enorma utbud av shopping, närservice och restauranger.

Välkommen på visning!

Patrik Barej - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

29 kvm

Avgift:

1 537 kr

Slutbud:

2 120 000 kr (73 103 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Patrik Barej

Patrik Barej

0708-67 70 30


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter