Björnsonsgatan 58

Bromma Blackeberg / Stockholm kommun
3 200 000 kr
  • 3 Rum
  • 69 kvm

Modern och läcker trea på femte våningen med stor balkong mot parken!

Mycket läcker trea på femte våningen i hus från 2006 med hiss. Belägen ett stenkast både från torget och skogen. Stor västvänd hörnbalkong med klockren sol hela kvällarna och underbar utsikt över parken nedanför. Möjlig att glasa in. Ingen insyn och bara prunkande grönska utanför alla fönster. Vackert som en tavla. Dessutom ett fräscht kök med nya vitvaror och öppen planlösning mot vardagsrummet samt ett stort badrum med plats för både egna tvättmaskiner och badkar. Ljuset, utsikten och känslan bör upplevas på plats!

Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl tunnelbana, som mataffär och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden på Mälarens vattenbryn. Gott om mäktiga badklippor och grillplatser där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det nyöppnade och mycket populära Trädgårdscaféet.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett riktigt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, butiker, apotek, bibliotek och biograf. Här växer utbudet dessutom mer och mer för varje år. Blackeberg är nämligen framtiden. Men hjärtligt välkomna redan nu!

Jag flyttade själv till området redan 2010, så ring mig gärna på mobilen om ni vill veta mer om alla tusen fördelar. Eller klicka på denna länk:

https://notarblackeberg.se/

Andreas Nilsson - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

69 kvm

Avgift:

4 332 kr

Slutbud:

3 200 000 kr (46 377 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter