Bergshöjden 40

Rissne/ Hallonbergen / Sundbyberg kommun
3 395 000 kr
  • 5 Rum
  • 119.1 kvm
Anmäl intresse

5:a med låg avgift, fantastiskt läge i föreningen och området, sällan till salu!

Välkommen till Bergshöjden 40 här kan ni bo med den stora familjen och bjuda in vänner för umgänge. Här erbjuds nu chansen att bo i en 5 rok högst upp med balkong i fri vy och med fönster i både öster, söder och västerläge!

Från hallen välkomnas ni in i en ljus och rymlig bostad, bostaden erbjuder 4 rymliga sovrum som går att möblera helt efter tycke och smak. Vidare erbjuder bostaden ett rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier som bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp. Köket går i neutralt vitt och erbjuder gott om förvaring och har all maskinell utrustning som kan tänkas behövas. Från köket nås bostadens höjdpunkt, balkongen. Balkongen som är 7,5 meter lång och 10,5 kvm och erbjuder fri vy mot grönska och kvällssol. Bostaden har även säkerhetsdörr. Här kan man njuta av fantastiska solnedgångar. Lägenheten har ett badrum samt två rymliga toaletter. Hiss finns direkt ner till det stora varmgaraget, garaget har även gästparkering.

Lägenhetens förråd ligger med sin egen lägenhetsdörr intill entrén med access från det ljusa trapphuset med takljus. En ombyggnad till uthyrningsdel istället för förråd och del av vardagsrummet är enkelt då byggnadens bjälklag är ljudisolerade med ett tjockt lager sand med tanke på vvs dragningar. Dock kräver detta styrelsens godkännande. Brf Fyrtornet är belägen på adresserna Bergshöjden 4-66 och består av 344 lägenheter. Föreningen har 250 parkeringsplatser som nås via hissen direkt ned i garaget. Föreningen bl a egen tennisbana samt bastu som får nyttjas av föreningens medlemmar. Avgiften är 5 588:-/mån och då ingår även kostnad för el. Bostaden har lågt kvm pris. Garageplatserna kostar 500 kr /mån, burplatserna 700 kr /mån.

I angränsning till fastigheten nås ett flertal busslinjer. 540 går mellan Tensta och Ulriksdals pendeltågsstation och vidare till Universitetet via Hallonbergens centrum. 118 går mellan Vällingby och Hallonbergens centrum. 157 går mellan Lunda industriområde Danderyds sjukhus via Hallonbergens centrum. Med ca 8 minuters gång från bostaden nås Hallonbergens centrum som erbjuder goda kommunikationsmöjligheter med ett flertal busslinjer och tunnelbanans blå linje(Kungsträdgården - Akalla) Den tar 13 från Hallonbergen till T centralen. Till Rissne centrum är det också 8 minuters promenad på trevliga parkvägar. Där går tunnelbanans blå linje Kungsträdgården - Hjulsta. Vid både Hallonbergens centrum och Rissne centrum finns vårdcentral och apotek. Willys och Hornbach nås med 4 min promenad, Coop, systembolaget och McDonalds med 6 min promenad.

Från bostaden har du gångavstånd till Golfängarna som är ett anlagt parkområde mellan bostaden och Rissne centrum. Här finns plats för såväl rekreation, lek och motion under alla årstider. Under sommarhalvåret pågår roliga event på ängarna och barnen kan leka i utebadet "Plaskis". Området är mycket välbesökt och korsas av flera gång- och cykelvägar. Populära "Hälsans stig" tar dig runt de två vackra sjöarna Lötsjön och Råstasjön och med en kort promenad nås Ursviks motionsområde med milsvid av skog som uppskattas av många boende i Sundbyberg. Med gångavstånd längst Råstasjön nås Friends Arena där man kan titta på fotboll och andra event samt även Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största köpcentrum.

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Jessica Eklöf 070 899 47 67

Jessica Eklöf - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

5 Rum

BOAREA:

119.1 kvm

Avgift:

5 784 kr

Pris:

(28 505 kr/kvm) 3 395 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Bergshöjden 40 Rissne/ Hallonbergen

HitCounter