Bildhuggarvägen 23, 3 tr

Johanneshov Globen / Stockholm kommun
2 325 000 kr
  • 1.5 Rum
  • 28 kvm

Välplanerad och mycket fin 1,5:a högst upp i huset på populär adress!

Välkommen till denna välplanerade och ljusa 1,5:a med fina materialval högst upp i fastigheten på populär adress. Bostaden är väldisponerad med ett rymligt rum med praktisk sovalkov, stilfullt kök med diskmaskin samt ett helkaklat badrum med dusch (stambytt 2018). Rikligt ljusinsläpp ges i hela lägenheten tack vare det stora fönsterpartiet och bostadens höga läge i huset som ger utsikt över takåsarna vilket skapar en härlig känsla av rymd. Insynsskyddat och tyst söderläge med lummig grönska utanför fönstren. Vackra attribut så som beslag i original, fönsterbrädor i kolmårdsmarmor och generös takhöjd bidrar till lägenhetens charmiga karaktär. Sammanfattningsvis är detta en av områdets finaste 1,5:or med genomtänkt planlösning som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar utmärkt för såväl ensamhushållet som paret. Välskött och omtyckt förening!

På populära Bildhuggarvägen bor du bara ett stenkast ifrån Söders kaféer, barer och restauranger. Du kan snabbt och enkelt ge dig ut på vackra promenadstråk och joggingturer i grönskan kring Årstaviken.
Några få minuters promenad från Globens tunnelbanestation med tvärbanan samt Globen Shopping med 40-tal butiker, stor mataffär, kaféer och lunchrestauranger. Cirka fem minuters gångavstånd till Gullmarsplan med T-bana, busstation och tvärbana. Här finner ni även apotek, systembolag, diverse mataffärer och restauranger. Likaså finns Globen Arena och Tele 2 Arena för den evenemangs- och idrottsintresserade. Har du bil ligger lägenheten perfekt, med Södra länken och Årstabron alldeles inpå tar du dig snabbt och smidigt vart du vill i Stockholm.

Varmt välkommen på visning!

Sanna Treijs - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

STORLEK:

1.5 Rum

BOAREA:

28 kvm

Avgift:

1 758 kr

Slutbud:

2 325 000 kr (83 036 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter