Vendelgränd 22

Järfälla Ormbacka/Skälby / Järfälla kommun
4 750 000 kr
  • 6 Rum
  • 137 kvm

Familjedröm mitt i idyllen med takterrass!

Visning den 27/10 kl 14.30-15.00!

*Absolut bästa läget i hela området!
*21 kvm takterrass samt 21 kvm uteplats
*Parkering för två bilar på den egna uppfarten
*Mycket barnvänligt område
*Närhet till förskola och grundskola
*Flexibel tillträde
*Låga driftskostnader

Arkitektritad, modernt och välplanerat parhus som erbjuder boyta om 137 kvm en takterrass om 21 kvm samt en uteplats om 21 kvm. Exklusiva tillval samt hög standard med stilrena materialval är detta ett boende ni inte vill missa. Nu har ni chansen att bo i denna unika bostad i ett mycket trevligt och barnvänligt område med trevliga grannar!

Bostaden som har gott om ljusinsläpp öppnas upp med härliga uteplatser i två väderstreck. Den soliga takterrassen skapar en privat sfär med utsikt över området och har gott om plats för både avkoppling och härliga middagar. Den totala boarean om ca 137 kvm är fördelat på två plan och takterrassen når man via trappan från övre plan. Här har ni en privat parkering precis utanför dörren och funktionsväggar med plats för barnvagn, cyklar och annan förvaring under tak. Mitt i kvarteret finns ett härligt grönområde med en fin lekplats för barn i olika åldrar.

I familjevänliga Ormbacka har ni gångavstånd till förskola, skola, golfbana och Veddesta handelsområde med matbutiker och annan service. Det finns goda kommunikationer och buss tar er snabbt till Jakobsberg eller Barkarby där anslutning till pendeltåg finns. Med pendeltåget från Barkarby tar det endast 15 minuter in till Stockholms central.

Suleman Saleemi - Mäklare Järfälla

STORLEK:

6 Rum

BOAREA:

137 kvm

Avgift:

4 635 kr

Slutbud:

4 750 000 kr (34 672 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter