Konstgjutarvägen 4

Johanneshov Globen / Stockholm kommun
3 200 000 kr
  • 2 Rum
  • 47 kvm

Välplanerad gaveltvåa med balkong och nyrenoverat kök! Perfekt läge i skuldfri BRF med låg avgift!

Välkommen till denna välplanerade och ljusa gaveltvåa med nyrenoverat kök och balkong med eftermiddag/kvällssol. Lugnt belägen in mot gård på populär adress med närhet till precis allt man kan tänkas behöva.

Bostaden är väldisponerad med en välkomnande hall med gott om förvaring, fräscht badrum, stort och socialt vardagsrum, generöst sovrum med plats för dubbelsäng och garderobsvägg och slutligen det nyrenoverade köket med genomtänkta lösningar och stilrena materialval och ytskikt. Rikligt ljusinsläpp ges i hela lägenheten tack vare de stora fönsterpartierna i tre riktningar samt lugnt läge in mot gård med lummig grönska utanför fönstren. Vackra attribut så som beslag i original, fiskbensparkett, fönsterbrädor i kolmårdsmarmor och generös takhöjd bidrar till lägenhetens charmiga karaktär. Sammanfattningsvis är detta en av områdets finaste 2:or med genomtänkt planlösning som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar utmärkt för ensamhushållet, paret eller den lilla familjen.

Välskött och omtyckt förening! Brf Ornamentet 4 är en välskött och omtyckt förening som är skuldfri sedan 2011. Föreningen upplåter 21 lägenheter med bostadsrätt och 2 lägenheter samt 2 lokaler med hyresrätt. En av hyresrätterna kommer upplåtas under 2019 och kommer vara ett bra tillskott till föreningen. Föreningen har genomgått alla de stora renoveringarna samt i den redan låga avgiften ingår dessutom tv och fiber. I föreningen finns ett mindre gym, bastu samt parkeringsplatser som hyrs ut för endast 150 kr/mån.

På populära Konstgjutarvägen bor ni bara ett stenkast ifrån Söders kaféer, barer och restauranger. Ni kan snabbt och enkelt ge er ut på vackra promenadstråk och joggingturer i grönskan kring Årstaviken. Ni har cirka en minut från Globens tunnelbanestation med tvärbanan samt Globen Shopping med 40-tal butiker, stor mataffär, kaféer och lunchrestauranger. Cirka fem minuters gångavstånd till Gullmarsplan med T-bana, busstation och tvärbana. Här finner ni även apotek, systembolag, diverse mataffärer och restauranger. Likaså finns Globen Arena och Tele 2 Arena för den evenemangs- och idrottsintresserade. Har ni bil ligger lägenheten perfekt, med Södra länken och Årstabron alldeles inpå tar du dig snabbt och smidigt vart du vill i Stockholm.

Varmt välkommen på visning.

Ludvig Carlsson - Mäklare Södermalm / Katarina / Sofia

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

47 kvm

Avgift:

1 508 kr

Slutbud:

3 200 000 kr (68 085 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Ludvig Carlsson

Ludvig Carlsson

08-556 966 00 · 0709-99 79 82


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter