Loftvägen 13

Skogås / Huddinge kommun
1 600 000 kr
  • 1 Rum
  • 44.5 kvm

Skogås bästa etta!

Varmt välkomna till denna pärla. Det bjuds på en rymlig balkong i rätt solläge, yteffektiva kvadratmeter, ett extra stort förråd (3,8 kvm enligt säljarens uppmätning) och fräscha ytskikt som genomsyrar hela lägenheten. Den bockar med andra ord i de flesta rutor, även hos den mest kräsna bostadsletaren. Det är definitivt en utav Skogås/Trångsund bästa ettor, både utifrån läge och standard.

Det första ni möts utav i lägenheten är den rymliga hallen. Den är centralt belägen med goda avhängningsmöjligheter och den angränsar till hela lägenheten. Den stilrena parketten och de klassiska färgerna är genomgående i hela bostaden och bidrar med en väldigt stilren och tidlös smak.

Direkt in till vänster från hallen så finner ni badrummet. Det håller god standard och innefattar en WC, handfat, duschutrymme och god förvaring i badrumsskåpet.

Efter badrummet så följer köket. Det håller god standard och erbjuder all nödvändig utrustning. Utöver det så får man även plats med en matplats för ca 4 personer. I övrigt så bjuds det även på goda arbetsytor, utmärkt förvaring, ugn, spis, fläkt, diskho och en kyl/frys.

Sist men definitivt inte minst så har vi vardagsrummet. Det är väldigt ljust och luftigt vilket gör det till den perfekta platsen för sociala sammanhang, filmkvällar, med mera. Detta angränsar även till den mysiga balkongen vilket är ett stort plus för en lägenhet i denna storlek.

På Loftvägen så bor man ett stenkast från Skogås centrum och alla dess bekvämligheter. Det finns ett bra serviceutbud gällande affärer, kommunikationer som tar dig in till stan på knappa 20 minuter och inom ett behagligt gångavstånd så finner ni badplatser och naturområden!

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare om ni har några frågor.

Daniel Sporrong Najjar - Mäklare Farsta, Sköndal, Skogås & Trångsund

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

44.5 kvm

Avgift:

2 310 kr

Slutbud:

1 600 000 kr (35 955 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Daniel Sporrong Najjar

Daniel Sporrong Najjar

0708-99 04 56


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

HitCounter