Hannebergsgatan 32

Solna Fristaden / Solna kommun
Kommande bostad
  • 3 Rum
  • 81 kvm
Anmäl intresse

Gavel 3:a högt upp i huset med balkong i fritt läge!

Välkommen till denna trevligt planerade trea med högt gavelläge i huset. Alla rum omfamnas av naturligt ljus. Genomgående ekparkett. Badrummet och köket är tilltagna och bjuder på full maskinell utrustning.

Här bor ni bekvämt och modernt. Hissen tar er upp till lägenheten. Utanför porten finns det mesta inom service och utmärkta kommunikationer. Väl inne i lägenheten slås ni av det härliga ljusinsläppet som de stora fönsterpartierna skapar i tre väderstreck. Vardagsrummet bjuder på plats för både soffa och matbord och härifrån nås balkongen med slående utsikt över området. Köket är stilrent inrett och här finns alla bekvämligheter för att göra matlagningen till ett nöje. De två sovrummen bjuder på bra möjligheter för klädförvaring, där ena sovrummet har en klädkammare och i hallen är en garderob med skjutdörrar placerad för att dölja ytterkläder och ger ett städat välkomnande intryck. Från hallen nås också det stilsäkra badrummet med dusch, och tvättpelare.

Området Fristaden ger verkligen själ för sitt namn, de vitputsade fasaderna ramar in området och stänger ute allt ljud från Solna torg och gatorna runt omkring. Arkitekten Staffan Read utgick från solen när han formade området så lägenheterna är ljusa och karaktäriseras av stora fönsterpartier för optimalt ljusinsläpp. I området finns en föreningslokal som går att hyra för fest och det finns två tvättstugor. Garage finns med nedfart från busstorget och källarförråd till alla lägenheter.

Ena stunden befinner du dig i vimlet av människor, butiker och restauranger. I nästa stund slås du av lugnet som råder på föreningens trivsamma innergård med rofylld atmosfär.

Fristaden ligger granne med både Solna Centrum och Skytteholmsparken. Solna Centrum har öppet mellan 10.00 till 20.00 på vardagar. I centrumet finns ett par stora livsmedelsbutiker, flera restauranger, modebutiker, systembolag, apotek, post, bank, frisör, blomsterbutiker m.m. Flera gym, däribland Friskis&Svettis, 24 Fitness ligger en bit upp på Huvudstagatan.

Skytteholmsparken är en grönskande oas som ligger ett stenkast bort. Här finns perfekta promenadstråk för er som har hund. Parken utnyttjas även av soldyrkare och för picknick och sport under vår och sommar. Mall of Scandinavia ligger på kort gångavstånd från Fristaden. Här finns något för alla. Flera restauranger i olika prisklasser, massvis med trevliga caféer och shopping som du inte hittar någon annan stans i Stockholm. Det finns en anledning till att gallerian är Nordens största. Här finns shopping för alla plånböcker och stilar. Här finns gym, flera matbutiker och SF:s största biosatsning IMAX.

Kommunikationerna är optimala och det är svårslaget att ha tillgång till både ett busstorg med flera linjer, T-bana runt knuten (9 minuter till T-centralen) utöver detta finns pendeltåg och tvärbanan som går mellan Alvik och Solna station på promenadavstånd.

Alexander Syvertsson - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

81 kvm

Avgift:

4 261 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Ansvarig mäklare

Alexander Syvertsson

Alexander Syvertsson

0708-94 84 74


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Hannebergsgatan 32 Solna Fristaden

HitCounter