Drottning Kristinas Esplanad 59

Solna Ulriksdal / Solna kommun
Kommande bostad
  • 2 Rum
  • 54 kvm
Anmäl intresse

* Ulriksdals lägst belånade förening
* Avgiftsfri december 2017 och 2018
* Tillhörande förråd i källaren
* Garage med lediga platser
* Några minuters promenad till Pendeltåg och bussar
* Halvt Inglasad balkong som blir till ett extrarum

Sällan dyker denna typ av storlek upp i Ulriksdal. Nu finns chansen att flytta in i en tvåa på extremt välplanerade kvadratmeter. Här möts ni av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Intill hallen når du badrummet med tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns ett ljust och rymligt vardagsrum med möjlighet för varierad möblering. Köket är öppet mot vardagsrummet och skapar en social yta. Sovrummet är stort och du får plats med en stor säng och mer förvaring. Från köket når ni den inglasade balkongen som ligger i fri sikt ut mot Ulriksdal.

Brf Slottsbacken är en god och stabil förening. December 2017 och 2018 var avgiftsfria månader vilket tyder på bra ekonomi. Föreningen har garageplatser med hiss-access. Det finns lediga platser i dagsläget.

Ulriksdal är mycket tilltalande omgivet av grönska samtidigt som det ligger intill Ulriksdals station som tar dig in till Stockholms city på bara några minuter. Alternativt finns ett flertal busslinjer att välja på bland annat mot Solna C, Brommaplan och direktbuss till Stockholm C. Direkttåg till Uppsala/Arlanda. På endast någon minut är ni ute på E4an för den som åker bil. På E4:an ligger även hållplatsen för flygbussen som tar dig direkt till Arlanda på ca 30 min, perfekt för dig som pendlar.

Här finns många olika restauranger och frisörer att välja på samt flera olika etablerade gymkedjor. I området finns även förskolan Pysslingen med plats för ca 130 barn, Ulriksdals skola och Ulriksdals sporthall.

I närheten finns ett rikt utbud både för liten och stor, med fantastiska Överjärva gård med hästar och caféer, Hagaparken som erbjuder härlig natur samt Ulriksdals slott, Ulriksdals golfklubb och Ulriksdals Wärdshus. På gångavstånd når du Mall of Scandinavia som erbjuder enormt utbud shopping + restauranger och Friends Arena som erbjuder evenemang.

Varmt välkomna på visning!

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

54 kvm

Avgift:

3 105 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Drottning Kristinas Esplanad 59 Solna Ulriksdal

HitCounter