Starrbäcksgatan 11D

Centrala Sundbyberg / Sundbyberg kommun
Kommande bostad
  • 3 Rum
  • 70 kvm
Anmäl intresse

Varmt välkomna till ditt moderna boende där du har alla faciliteter nyproduktion bjuder på, dessutom en fantastisk uteplats mot en privat innergård. Förutom det bjuder bostaden på stilrena materialval, stora fönsterpartier samt en modern charm som ger en lyxig känsla av det hela!

Här finner du ett rymligt helkaklat badrum med tvättmaskin samt torktumlare och härlig golvvärme, duschhörna, kommod och vägghängd wc. Den öppna planlösningen mellan kök, som är fullutrustat maskinellt, och vardagsrum skapar ett socialt boende att verkligen trivas i. Master bedroom har plats för dubbelsäng och ytterligare sovrumsmöblering och är väl tilltaget. Bostadens andra sovrum kan med fördel disponeras som både barnrum/gästrum samt arbetsrum och här har man gott om plats för säng samt förvaring om man så önskar.

Bostaden har ett väldigt centralt läge och erbjuder samtidigt en lummig och trivsam miljö. Med endast några få minuters promenad nås alla tänkbara kommunikationer så som pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och flertalet busslinjer. Endast 250m till Duvbo Tunnelbanestation! All tänkbar service, restauranger och butiker finns i direkt anslutning till lägenheten. Förutom närhet till kommunikationer innebär Sundbyberg också närhet till natur med bland annat härliga promenad- och joggingstråk kring Löt- och Råstasjön. Tornparken och Marabouparken ligger på gångavstånd och i närheten finns även simhall, idrottsanläggning och mycket mer

Linda Rosén - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

70 kvm

Avgift:

3 967 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Linda Rosén

Linda Rosén

0708-67 70 26


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Starrbäcksgatan 11D Centrala Sundbyberg

HitCounter