Maskinistgatan 9, 2tr

Gröndal / Stockholm kommun
2 760 000 kr
  • 1.5 Rum
  • 35 kvm

Möjlig 2rok - Vacker 30-tals fastighet - I hjärtat av Gröndals centrum - 50 m till Mälaren!

Med centralt läge i eftertraktade Gröndal finner ni denna charmiga bostad i vacker 30-talsfastighet med hiss. Fastigheten ligger placerad på en av Gröndals absolut mest populära adresser. Detta tack vare det unika läget med två entréer, en mot Gröndals mysiga centrum och en mot Mälarens vatten – perfekt för morgondopp på badrocksavstånd. Bostaden disponeras idag som 1,5 rok men kan med enkla medel göras om till 2 rok. Lägenheten är i gott skick med bevarade detaljer såsom vackra trägolv, fönsterbänkar i sten, vita spegeldörrar i original och en härlig takhöjd vilket skapar en trevlig rymd. Det ljusa köket har gott om förvaring och erbjuder kombinerad kyl/frys, spis, ugn och köksfläkt. Vid fönsterpartiet i köket kan du med fördel placera ett bord för 2-4 personer. Det trevliga vardagsrummet med stort fönsterparti som sträcker sig över hela rummets ena långsida erbjuder ett mycket gott ljusinsläpp och ett insynsfritt läge tack vare lummig omgivning. Här finns även två garderober. I praktisk sovalkov med fönster finns plats för säng. Badrummet nås från hallen och är stambytt och helkaklat i ljusa kulörer med WC, dusch, handfat, tvättmaskin, torktumlare och spegelskåp. I hallen finns extra förvaring i form av garderober och hatthylla. För ytterligare förvaring finns två förråd på vind respektive i källare.

Bostadsrättsföreningen Rodret med 35 st lägenheter är en lågt belånad förening som har genomfört stambyte och som erbjuder bland annat tvättstuga med sjöutsikt, soprum, föreningslokal, gästlägenhet utan avgift och förråd på vind och i källare. Fiber finns indraget och TV levereras av ComHem. Fastigheten anno 1932 är belägen i fint och lugnt kvarter med Mälarens vatten runt hörnet och en av Stockholms finaste badplatser på kort promenadavstånd, samt badbrygga strax nedanför. Här finns även en av Gröndals båtklubbar med bland annat årlig hamnfest i augusti, och nedanför passerar alla möjliga sorters båtar året runt. Här bor du med extrem närhet till naturen och vattnet samtidigt som du har nära till pulsen på Södermalm med Hornstull som första anhalt.

Här finns en närhet till det mesta med sjön och brygga som granne där du kan avnjuta både ljumna sommarkvällar och trevliga frukoststunder. Vid båtklubben nedanför finns det mysiga och mycket populära caféet "Cul de Sac", som har sommaröppet och är beläget precis vid vattnet. Även insjön Trekanten ligger på nära avstånd och likaså populära Vinterviken. Där finns badmöjligheter sommartid respektive skridskoåkning vintertid när isen fryser på. På bara någon minut till fots når ni Gröndals centrum med bland annat populära och mysiga konditori "Lundbergs" där du kan köpa nybakat bröd. Här finns också skomakare, sushirestaurang, pizzeria, kvarterskrog, matbutiken Coop med mera. Kommunikationerna är mycket goda med tvärbana runt hörnet samt bland annat bussnummer 133 mellan Ekensberg och Liljeholmen samt bussnummer 152 som går till Bromma flygplats.

Varmt välkomna på visning!

Signe Caroline Sjövall - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

1.5 Rum

BOAREA:

35 kvm

Avgift:

2 591 kr

Slutbud:

2 760 000 kr (78 857 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter