Viggengatan 11

Järfälla Barkarbystaden / Järfälla kommun
3 600 000 kr
  • 3 Rum
  • 76 kvm

Välkommen till en av Barkarbystadens bästa 3:a med centralt läge och utan insyn.
Högst upp i huset finns denna unika bostad med en egen takterrass om 36 kvm, separat balkong och fönster i tre väderstreck.
Fullutrustat kök med materialval av högsta kvalitet som tilltalar den mest kräsna. Här har designen mött planeringen i en perfekt kombination. Köket karaktäriseras av vita skåpluckor och en snygg bänkskiva i svart granit. Rostfria vitvaror och integrerad diskmaskin. Här kan du briljera med dina matkunskaper.
Öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet som med stora fönsterdörrar ger maximalt ljusflöde samt utgång till den härliga terrassen. Ute på terrassen finns det gott om utrymmen för socialt umgänge helt utan insyn.

Ljust rofyllt sovrum gör att du sover bättre. Master bedroom med stort fönsterparti i två väderstreck samt en rymlig balkong. Det andra sovrummet kan användas som gästrum, barnrum eller arbetsrum. Helkaklat badrum med golvvärme, takdusch och praktiskt inrett med tvättmaskin, torktumlare, rymliga arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter i väggskåpen.
Välkomnade hall med gott om förvaring i form av garderober. Detta är ett boende som har allt och lite till.

Om några år kommer Barkarby bli västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana och pendeltåg stannar i området. Barkarbystaden får även egen tunnelbana om några år. Den blå linjen från Akalla förlängs med två stationer - Barkarbystaden och Barkarby station/Stockholm Väst.
Du som flyttar till Barkarbystaden eller jobbar i området kan redan nu njuta av att ha alla bekvämligheter precis runt hörnet. Här finns restauranger, caféer, friskvårdsanläggningar och en Ica maxi-butik som alla är redo att ta hand om dig och dina behov. Flottiljens köpkvarter öppnades i maj 2014. I november samma år utökades utbudet av butiker ytterligare i Barkarbystaden med öppnandet av Barkarby gate. I Barkarbystaden bor du granne med en av Sveriges största handelsplatser med bland annat Ikea och över 80 välkända butiker, varuhus och stormarknader.

Alexander Yossef - Mäklare Järfälla

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

76 kvm

Avgift:

4 319 kr

Slutbud:

3 600 000 kr (47 368 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter