Taxgatan 2, 3tr

Norra Djurgårdsstaden / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 2 Rum
  • 50 kvm
Anmäl intresse

Underbart gavelläge med 26 kvm terrass! Garageplatser lediga!

Nu finns möjligheten att förvärva denna unika 2:a som erbjuder allt du önskar i ditt boende. Här bor du i ett underbart gavelläge med stora fönster och två utgångar till den stora terrassen. Insynsfritt och oslagbart läge med lummig utsikt över grönskan, de vackra gasklockorna och Husarviken. Njut av en underbar terrass om ca 26 kvm med sol från morgon till sen kväll eller tillbringa kvällen med vännerna på föreningens gemensamma takterrass med fantastisk utsikt och fina solnedgångar.

Lägenheten präglas av dess ljusa inredning och har en genomgående hög standard. Fin mattlackad ekparkett och ett tidlöst Marbodalskök med vita vitvaror. Vita skåp med inbyggda spotlights, bänkskiva i ljusgrått laminat och en integrerad diskmaskin. Vitvaror från Siemens i form av kyl och frys, fläkt, inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn samt en induktionshäll.

Ytterst välplanerade kvadratmeter med öppna och trevliga sällskapsytor med plats för soffa och stor matgrupp och ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck. Ordentligt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaringsutrymme i en stor walk-in-closet.

Stort badrum inrett med vitt kakel och mörkgrått klinker med golvvärme. Här finns en dusch med vikbara dörrar, torktumlare och tvättmaskin, handfat med vit kommod, wc samt goda förvaringsutrymmen i vita väggskåp. I hallen finns klinkeryta vid entrén, hatthylla samt två garderober.

Rymligt källarförråd och lediga garageplatser finns med hiss ner i källaren.

Norra Djurgårdsstaden är en spännande och snabbt växande stadsdel i kanten av Kungliga nationalstadsparken, invid Bobergs kulturmärkta gasklockor, endast ett stenkast från vatten, natur och city. Stockholms stads vision är att Norra Djurgårdsstaden ska bli en miljöstadsdel i världsklass och vara ett internationellt föredöme när det gäller hållbart stadsbyggande. Gångavstånd till Ryttarstadion för den hästintresserade, Kungliga tennishallen och Östermalms IP med uppspolad skridskobana vintertid. Vill ni njuta av naturen rekommenderas en promenad till Stora Skuggan med eget värdshus och 4H-gård eller en runda i något av Lill-Jansskogens joggingspår. En ny grundskola har öppnat i Gasverksområdet. Systembolaget öppnar under hösten 2019. På plats finns flertalet förskolor, caféer, restauranger, Coop, Hemköp, Apotek samt Puls&Träning. Närhet till Stockholms universitet och Kungliga Tekniska Högskolan.

Goda kommunikationer med cykelvägar, buss och tunnelbana. Knappt 10 minuter tar det att cykla till Stureplan. Med buss 55 tar ni er snabbt till Stureplan eller vidare bort mot Kungsträdgården eller Slussen. Promenadavstånd till T-bana Ropsten som tar er till T-centralen på 8 minuter. Blå buss 6 trafikerar Norra Djurgårdsstaden med start i Ropsten, vidare till Östra Station, Odenplan med slutstation Karolinska institutet. Buss 75 trafikerar området varje dag mellan Ropsten och Cityterminalen.

Varmt välkomna på visning!

Sandra Hansson - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

50 kvm

Avgift:

3 197 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Ansvarig mäklare

Sandra Hansson

Sandra Hansson

0708-67 70 16


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Taxgatan 2, 3tr Norra Djurgårdsstaden

HitCounter