Valkyriavägen 7

Rissne / Sundbyberg / Sundbyberg kommun
  • 3 Rum
  • 77 kvm

Nu finns en möjlighet att förvärva en ljus och välplanerad 3rok med balkong helt utan insyn!

Varmt välkommen till en fin 3 rok på en av Rissnes bästa adresser, Valkyriavägen! Bostaden erbjuder ett välutrustat och praktiskt kök med goda förvaringsmöjligheter i både under- och överskåp, det finns även plats för större matsalsbord. Från köket nås den trivsamma balkongen med utsikt över den grönskande innergården. Bostaden erbjuder även två sovrum, en klädkammare och ett badrum. Stort och lätt möblerat vardagsrum där det endast är fantasin som sätter gränser, vardagsrummet rymmer större möblemang med tillhörande tv-möbel. Här har du chans att sätta din egen prägel helt efter tycke och smak.

På denna adress är det sällan bostäder ute till försäljning, vilket är det bästa betyget på att man trivs bra i föreningen och i huset. På Valkyriavägen 7 bor ni i en stabil förening med god ekonomi. Föreningen har nyligen genomfört ett takbyte och underhåller byggnaden på ett bra sätt. Enligt föreningen finns ekonomin för att utföra en del kommande renoveringar utan att behöva ta upp nya lån. Bekvämligheter såsom indraget fiber och modern tvättstuga finns i huset.

Bara ett stenkast från bostaden når ni Rissne centrum med alla bekvämligheter som kan tänkas behövas, i form av matbutiker, restauranger, vårdcentral och närbutiker. Rissne centrum erbjuder fantastiska kommunikationsmöjligheter med ett flertal busslinjer och T-bana. T-banan tar er till Stockholms central på 10 minuter. Med 10 minuters gångavstånd nås även Ursviks motions- och friluftsområde med sina omtycka leder och spår, som är den del av populära Igelbäckens naturreservat. Rissne i sig är en växande stadsdel i Sundbyberg och kan även stoltsera som Sundbybergs grönaste stadsdel. Nya områden med villor och radhus växer upp, centrum ska upprustas och tvärbanan kommer finnas här inom några år. Härifrån tar man sig smidigt till alla delar av Stockholm, antingen via tunnelbana, bussar, men även med cykel då fina cykelvägar finns via Rissne.

Varmt välkommen på visning!

Jessica Eklöf - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

77 kvm

Avgift:

4 349 kr

Budgivning pågår

Bilder

Planritning

HitCounter