Ripstigen 8

Solna Bergshamra / Solna kommun
Kommande bostad
  • 4 Rum
  • 90 kvm
Anmäl intresse

4:a med magisk sjöutsikt över Brunnsviken och Stockholm City!

Accepterat pris! Ring mäklaren för privatvisning.

Unikt tillfälle att förvärva denna fyra med högt fritt läge med magisk utsikt över Brunnsviken mot Stockholm City!

På Ripstigen 8 bor man bekvämt i ett lugnt och naturnära läge med både tunnelbana (röda linjen 12 min till t-centralen), flertalet busslinjer och välsorterad Ica på några minuters avstånd.

Denna välplanerade bostad präglas av mycket rymd och ljus tack vare stora fönsterpartier och den optimala planlösningen. En hörnlägenhet helt utan insyn och med sjöutsikt från alla fönster, antingen blickar man ut över Brunnsviken mot Stockholm eller mot Lilla Värtan och Lidingö. I hallen möts Ni av goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Vidare finns tre bra sovrum, smakfullt inrett kök, 1 fräscht badrum med fönster, dusch och tvättpelare samt en gästwc, stort socialt vardagsrum med plats för det stora sällskapet. Härifrån nås en fantastisk insynsskyddad inglasad balkong med sol från morgon till kväll med underbar utsikt och gott om plats för utemöbler, som kan utnyttjas under en stor del av året.

Brf Ålkistan är en trivsam och stabil förening med välskött ekonomi. Det finns ej några planerade avgiftshöjningar. Större renoveringar så som fasad, fönster, tvättstuga är gjorda. I dagsläget finns inga större renoveringar planerade förutom löpande underhåll. Stammarna spolas regelbundet. Föreningen planerar att utreda återvinning av frånluftsvärme och bergvärmeanläggning.

Bergshamra är ett lugnt, barnvänligt område med många fördelar att bo i. På Ripstigen bor Ni med närhet till det allra mesta. Här finns flertalet förskolor inom kort gångavstånd. Även öppen förskola och grundskolor finns på säkert gångavstånd. Området erbjuder flertalet lekplatser för barnen. I Bergshamra centrum finns diverse närservice så som vårdcentral, bibliotek, apotek, livsmedelsbutik, blomsteraffär och mat för avhämtning.

För den som gillar att utöva sport ligger Bergshamra IP i närheten med fotboll, tennis, motionsslinga, samt konstis vintertid. Här finns också Svedenbadet med tempererad utomhusbassäng som är öppen under sommaren. In på knuten erbjuds vackra grönskande miljöer i naturreservatet Nationalstadsparken. Flera promenadstråk finns längs med Brunnsviken och Edsviken, i Tivoliområdet, på Bockholmen, i Ulriksdals slottsträdgård, Bergianska trädgården och Hagaparken. Även mysiga caféer finns på nära håll och restaurang Bockholmen liksom flera badmöjligheter.

Är du sport- eller evenemangsintresserad? Då har du gångavstånd till Arenastaden med Friends Arena. Här finns dessutom Nordens största köpcentrum Mall of Scandinavia som är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Varmt välkommen på visning!

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

90 kvm

Avgift:

4 860 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Film & Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Ripstigen 8 Solna Bergshamra

HitCounter