Sköntorpsvägen 18, 3 tr

Årsta / Stockholm kommun
4 330 000 kr
  • 3 Rum
  • 76 kvm

Välplanerad gaveltrea med uthyrningsdel och balkong i söderläge!

Unikt tillfälle att förvärva denna gaveltrea med möjligheten att sätta sin egen prägel på en redan välplanerad lägenhet!

Letar ni efter ett större boende med optimal planlösning och med hörnläge i en populär förening som äger marken med promenadavstånd till Gullmarsplan? Då har ni hittat rätt. Treorna i Brf Ymsen tillhör Årstas mest välplanerade och erbjuder ett fantastiskt boende med två sovrum, bra förvaringsmöjligheter, välplanerat vardagsrum, rymligt kök samt balkong och stambytt badrum. Två entréer gör det möjligt med uthyrningsdel då det finns separat wc. Belägen helt insynsskyddad och med fri utsikt är detta ett boende ni inte får missa.

Stabil förening med mycket god ekonomi, där avgiften inte höjts på 11 år. Övernattningsrum, möjlighet att förvara barnvagnen och cykeln i varje hus, flertalet tvättstugor, snickarrum och seniorförening är bara några av de gemensamma fördelarna föreningen erbjuder. Mycket bra förvaringsmöjligheter i två källarförråd som nuvarande ägare nyttjar.

Väldigt fördelaktigt läge där bussen går utanför dörren och tar dig genom hela Årsta till både Gullmarsplan (tunnelbana) och Årstaberg (pendeltåg och tvärbana) på endast ett par minuter! Runt knuten ligger närmaste ICA-butik. Nedanför huset ligger vackra Årstaviken med härliga promenadvägar längst vattnet och kolonilottsområde, där ute gym såväl som badbryggor och båtklubb finns att tillgå. Vill du hellre in till storstadens puls och dess utbud av butiker och restauranger tar en kort promenad dig in till Södermalm och vidare in till city.

Vid Årsta torg och dess charmiga centrum finns gott om butiker och service, såväl som mysiga restauranger, caféer, biograf m.m. För den mer shoppingsugna ligger Liljeholmens galleria och Globens shoppingcenter alldeles i närheten.

Vill du bo i lugn miljö med småstadskaraktär ett stenkast från innerstan? Missa då inte visningarna av Sköntorpsvägen 18 - Välkomna!

Maria Ragnarsson - Mäklare Årsta

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

76 kvm

Avgift:

3 717 kr

Slutbud:

4 330 000 kr (56 974 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Maria Ragnarsson

Maria Ragnarsson

08-580 80 791 · 0709-99 79 23


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig

Bilder

Planritning

HitCounter