Rindögatan 25, 3tr

Gärdet / Östermalm / Stockholm kommun
6 950 000 kr
  • 3 Rum
  • 73.6 kvm

Ljus hörntrea med solig balkong och låg avgift

Välkomna till en mycket eftertraktad 3:a med låg avgift och solig balkong på grönskande Gärdet nära Tessinparken. Bostaden är belägen tre trappor upp i huset i ett fint gavelläge och fönster i två väderstreck. Lägenheten präglas av fina originaldetaljer med fiskbensparkett, kolmårdsmarmor i hallen, vackra snickerier, serveringskåp samt inbyggda garderober.

Väldisponerad planlösning med två ordentliga sovrum, stambytt badrum med dusch och tvättmaskin, separat wc samt ett välutrustat kök. I hallen möts du av en vacker serveringsgång som leder till köket samt en praktisk del av vardagsrummet som idag används som kontor och som kan göras om till ytterligare ett sovrum. Ljust och luftigt vardagsrum med bra yta för soffhörna och matbord, stort fönster i söderläge där solen lyser in hela året. Stor balkong som vetter i öster där solen värmer hela förmiddagen in på eftermiddagen och när löven faller har man utsikt över Kaknästornet. Det finns gott om förvaring i flertalet platsbyggda garderober och två rymliga vindsförråd finns till lägenheten.

Stabil förening med mycket god ekonomi (lån på under 2 000 kr/kvm) och gemensamma utrymmen som cykelförråd, 2 tvättstugor, barnvagnsrum, grovsoprum och källar- samt vindsförråd. Föreningen har genomfört en totalrenovering av hela fasaden på fastigheten och bytt till stilrena balkonger med nya markiser. Föreningens medlemmar kan hyra en gästlägenhet för ca 300 kr/natt.

Här bor i du en av Gärdets bästa och mest populära föreningar. Läget är optimalt med hiss direkt ned till tunnelbanan ett stenkast bort samt även en välsorterad ICA-butik och kvartersrestauranger. Buss 1 samt 54 hittar du på ca 5 min avstånd. Området är lugnt och stillsamt helt i funkisstil. På kort promenadavstånd ligger Tessinparken, Gärdesfälten och därefter Djurgården, samt hela norra Djurgården med Stora Skuggan, 4H gården, caféer mm. Det är nära till Karlaplan och dess galleria Fältöversten med fullt utbud av butiker och annan service. Vill du träna så finns SATS Gärdet, Friskis samt ett utegym på gångavstånd. Cykelavstånd till KTH, Stockholms Universitet samt Handelshögskolan.

Varmt välkommen på visning!

Sandra Hansson - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

73.6 kvm

Avgift:

2 691 kr

Slutbud:

6 950 000 kr (94 429 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Sandra Hansson

Sandra Hansson

0708-67 70 16


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter