Nybohovsgränd 6, 5tr

Liljeholmen / Stockholm kommun
3 500 000 kr
  • 3 Rum
  • 74 kvm

Fantastisk utsikt & solig balkong!

Med ett högt läge och en fenomenal utsikt in mot stan ligger denna genomgående och ljusa trea med solig inglasad balkong & stambytt kaklat badrum!

Lägenheten präglas av ett rikligt ljusinsläpp i kombination med en härlig atmosfär tack vare stora insynsfria fönsterpartier i genomgående läge med panoramavy över stora delar av stan. Disponeringen är mycket effektiv med goda förvaringsmöjligheter, sovrum med plats för dubbelsäng, solig inglasad balkong, sociala sällskapsytor och stort badrum med tvättdel. Interiören utgörs av stambytt kaklat badrum och genomgående äldre välbevarad interiör.
Stabil Brf med mycket goda intänkter!

Området är mycket populärt tack vare närheten till naturen med bad och promenadstråk, gallerian och kommunikationerna. Ett stenkast bort hittar du Trekanten med mysiga promenadstråk, badmöjligheter på sommaren och skridskoåkning på vintern. Nere på Liljeholmstorget ligger gallerian med 90 butiker, mataffärer och en mängd övrig service. Här finns även flertalet skolor & förskolor, röda linjens t-bana som tar dig till bl.a. city, Universitetet och Tekniska högskolan, Tvärbanan samt en mängd kompletterande bussar.

Varmt välkommen!

Nicklas Talvitie - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

74 kvm

Avgift:

3 120 kr

Slutbud:

3 500 000 kr (47 297 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter