Oxenstiernas Allé 33

Sundbyberg/Ursvik / Sundbyberg kommun
3 050 000 kr
  • 3 Rum
  • 77.4 kvm

Här erbjuds en välplanerad trea med stora sociala ytor och härlig balkong i bästa solläge! Denna stilfulla och moderna bostad erbjuder allt som man kan önska sig. Lägenheten har stora fönsterpartier som bidrar till ett härligt ljusinsläpp genom hela lägenheten. Grill från Weber med inbyggd timer och fläkt ingår i köpet. Kombinationen av närheten till skola och förskola, naturreservat och bra kommunikationer ger ett optimalt boende att trivas i. Lägenheten erbjuder generösa sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Badrummet är lyxigt och praktiskt med tvättmaskin och torktumlare. De två sovrummen är ljusa och plats finns för säng och inbyggda garderober erbjuder gott om förvaringsutrymmen. Garaget ligger under huset med hiss upp till bostaden. Lägenheten har genomgående vita väggar, ljust laserat golv och gott om maskinell utrustning!

Stora Ursvik är ett område i Sundbyberg som är i ständig utveckling. Lägenheten ligger någon minut ifrån den nyöppnade Kymlingeskolan som inrymmer både skola och förskola. Redan i samband med de första inflyttningarna i Stora Ursvik öppnades dessutom Pysslingens förskola/skola samt Älvkvarnsskolan, Granatäpplet samt Milot. Planering pågår för ytterligare skolor/förskolor i takt med att området växer. Rakt över gatan finns dessutom en utmärkt lekpark och en bollplan.

I närheten av lägenheten ligger Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen!

Linda Rosén - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

77.4 kvm

Avgift:

4 695 kr

Slutbud:

3 050 000 kr (39 406 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Linda Rosén

Linda Rosén

0708-67 70 26


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter