Östgötagatan 29, 4 tr

Östgötagatan 29, 4 tr

Katarina/Sofia / Stockholm kommun
4 795 000 kr
  • 2 Rum
  • 56.5 kvm
Anmäl intresse

Smakfullt renoverad 2:a högt upp i huset med låg avgift!

Varmt välkommen till denna sekelskiftesdröm belägen på attraktiv adress i hjärtat av Södermalm. Bostaden har genomgående fint bevarade trägolv, generösa fönster och en väl tilltagen takhöjd. Tack vare det höga västerläget är lägenheten ljus året om. Föreningen äger marken, har mycket god ekonomi och låg belåning vilket möjliggör den låga avgiften.

Bostadens kök är nyligen mycket smakfullt renoverat och har gott om ljusinsläpp tack vare det stora fönstret. Vitmålade väggar, vita skåpsluckor och bänkskiva i marmor. Här finns kyl/frys, gasspis/ugn, fläkt samt diskmaskin. Här finns även ett stort skafferi som också är utrustat med en tvättmaskin. Köket har gott om arbetsyta och här finns plats för ett mindre matbord.

Vardagsrummet är ljust och luftigt och rummet karaktäriseras av de vackra detaljerna från 1912, speciellt med burspråket med de tre stora spröjsade fönsterna. Här finns gott om plats för soffgrupp och övrigt möblemang samt större matgrupp om så önskas.

I anslutning till vardagsrummet ligger sovrummet, rummet är väl tilltaget och har god plats för en dubbelsäng samt förvaring utöver den platsbyggda garderoben. Sovrummet är nymålat i en harmonisk ljusgrå färg.

Trevlig stor hall med plats för avhängning innanför entrén, vidare in finns stilrena hyllplan för avställning. (Idag är det en garderob byggd där som kommer att synas på visningen.)

Från hallen når du det stambytta badrummet med WC, vita väggar samt hyllor för förvaring. I andra delen av hallen når du det fräscha duschutrymmet som nyligen är kaklat samt har nytt duschset och ventilation.

Missa inte denna supertrevliga lägenhet som måste upplevas på plats, hiss finns! Varmt välkommen på visning!

Lägenheten ligger centralt på Södermalm med närhet till Medborgarplatsen, Mosebacke, Nytorget, Fjällgatan och promenadavstånd till Gamla Stan. Ett attraktivt läge med närhet till SoFo, som avgränsas av Folkungagatan i norr, Erstagatan i öster, Götgatan i väster och Ringvägen i söder. Området har utvecklats till en mycket omtyckt Söderidyll och är också mycket omtyckt för sina många restauranger, caféer, småbutiker och skivbutiker. Med närhet till Medborgarplatsens tunnelbanestation, Slussen och Tjärhovsplan är kommunikationerna mycket bra. Från Slussen tar du dig snabbt vidare med både den röda och gröna tunnelbanelinjen. Här finns även mycket goda bussförbindelser.

Felicia Olsson - Mäklare Södermalm / Katarina / Sofia

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

56.5 kvm

Avgift:

1 325 kr

Pris:

(84 867 kr/kvm) 4 795 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Consector

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Östgötagatan 29, 4 tr Katarina/Sofia

HitCounter