Wollmar Yxkullsgatan 48C, 1 tr

Södermalm / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 1 Rum
  • 29.5 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad och mycket fin etta i populär förening på attraktiv adress!

Välkommen till denna mycket fina och charmiga etta i populär förening med närhet till attraktiva Mariatorget och Tantolunden. Bostaden är belägen i ett tyst läge på en lugn återvändsgata skyddad från biltrafik med fönster mot föreningens trevliga innergård. Föreningen är välskött och har flera gemensamma utrymmen såsom innergård med grillplats, snickarrum och hobbyrum med piano samt pingisbord. Lägenheten är väldisponerad med ett välplanerat rum med plats för sängdel och med öppen planlösning mot ett stilfullt kök samt ett helkaklat badrum med dusch. Exemplarisk förvaring finns i en rymlig klädkammare med såväl hyllor som hänganordningar. Tidstypiska attribut så som generös takhöjd, vackert trägolv, välbevarade originaldetaljer så som serveringgsskåp samt spröjsade fönster bidrar till lägenhetens charmiga karaktär. Sammanfattningsvis är detta en välplanerad och ytterst trevlig bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar utmärkt för såväl ensamhushållet som paret.

På Wollmar Yxkullsgatan bor du i mysiga kvarter med närhet till både charmiga Mariatorget, Zinkensdamm och Tantolundens grönområden.
Ta en morgonpromenad till populära Fabrique och köp med dig Stockholms kanske godaste surdegsbröd till frukosten. En uppsjö av caféer och restauranger finns i området och vill du stanna hemmavid ligger bykrogen och bistron Rost endast ett stenkast från porten. Dessutom har du nära till både butiker, gallerior och Södermalms puls med hela sitt stora utbud av barer, teatrar och inte minst sommarens alla uteserveringar.

Mycket goda kommunikationer med tunnelbanan från både Zinkensdamm och Mariatorget samt därtill bussar och pendeltåg då Stockholm Södra ligger i området.

Varmt välkomna på visning!

Sanna Treijs - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

29.5 kvm

Avgift:

1 772 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Wollmar Yxkullsgatan 48C, 1 tr Södermalm

HitCounter