Tantogatan 27, 4 tr

Södermalm / Stockholm kommun
5 475 000 kr
  • 3 Rum
  • 94 kvm

Välplanerad och mycket fin trea högt upp i huset med möblerbar balkong och närhet till Årstaviken!

*Accepterat pris* Ring mäklaren för visning! - Välkommen till denna välplanerade och mycket fina trea med möblerbar balkong i trevliga kvarter med närhet till vatten och grönska. Bostaden är väldisponerad med ett ljust vardagsrum med öppen planlösning mot ett stilfullt kök, två väldisponerade sovrum, en gäst-WC, ett helkaklat badrum med tvätt- och torktumlare samt en möblerbar balkong. Rikligt ljusinsläpp ges i hela lägenheten tack vare de stora fönsterpartierna som i kombination med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en härlig känsla av rymd. Lägenheten är i mycket gott skick med välplanerade ytor som passar såväl paret som familjen. Välskött och omtyckt förening med flertalet bekvämligheter för sina boende så som garageplatser, återvinningsrum, barnvagnsrum samt uteplats.

Här bor du lugnt och trivsamt i en oas av grönska mitt i innerstan, med ett stenkast från bad och härliga promenadstråk längs med Liljeholms- och Årstaviken. En trevlig badbrygga finns nedanför fastigheten. Med en kort promenad når du även grönskande Tantolunden med sina idylliska små kolonilotter. Tantolunden är en utmärkt plats för picknick under sommarhalvåret. Endast ett par kvarter bort finner ni ett stort utbud av restauranger, caféer och matvarubutiker kring Mariatorget eller vid Hornstull. För den sportintresserade finns Eriksdalshallen som erbjuder både inomhus som utomhusbad, gym samt badminton och träningsmöjligheter finns bland annat på Sats vid Södra Station.

Området har goda kommunikationer med både buss, pendeltåg och tunnelbana. Från Södra station avgår dels pendeltåget men även busslinje 4 som går mot Radiohuset och Gullmarsplan. Närmaste T-banestation är Zinkensdamm vilken finns inom promenadavstånd.

Varmt välkomna på visning!

Sanna Treijs - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

94 kvm

Avgift:

3 854 kr

Slutbud:

5 475 000 kr (58 245 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter