Gröna gatan 3A

Salabacke / Uppsala kommun
2 200 000 kr
  • 3 Rum
  • 75 kvm

3:a med separat uthyrningsdel i Sala backe!

Nu har ni möjlighet att förvärva en mycket trevlig lägenhet med stort kök, gott om förvaring, genomgående fina golv och med separat uthyrningsdel! Planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall med hatthylla och bra förvaring. Ett ljust och luftigt vardagsrum med utgång till en härlig balkong med markis i söderläge. Ett rymligt kök med mycket förvaring och plats för matgrupp uitrustad med diskmaskin, fläkt, kyl/frys och ny spis från 2018, ett fint badrum renoverat 2013 med kaklade väggar och tvättmaskin(inte använd på 10 år). Ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och garderob. I den separata uthyrningsdelen finns en fransk balkong, WC, garderober och förberett för trinettkök. Perfekt för dig som inte behöver det extra rummet och då kan hyra ut.

Välkommen till en välskött förening med låg skuldsättning och med en stor, grönskande innergård skyddad från trafik och med gemensamma möbelgrupper att nyttja. Utöver detta har föreningen odlingslotter, bastu, uthyrningsrum, cykelförråd, hobbylokal, vävlokal samt fyra tvättstugor att nyttja. Till lägenheten hör två källarförråd.


Här i Sala Backe bor du i lugna kvarter med närhet till Gränbystaden med bl.a. mataffärer, shopping, apotek, restauranger och systembolag. Vill man känna på stadslivet tar man bara stadsbussen på några minuter eller varför inte en promenad? I området finns Brantingstorg med Ica, pizzeria, apotek och mäklarbyrå, bensinmack, grönområden och trevliga promenadstråk samt ett flertal restauranger.

Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information.
En lägenhet som måste upplevas på plats - Välkomna!

Mikael Lindström - Mäklare Uppsala

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

75 kvm

Avgift:

4 686 kr

Slutbud:

2 200 000 kr (29 333 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Mikael Lindström

Mikael Lindström

0768-54 99 09


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter