Gränsgatan 22, 5tr

Solna Gamla Råsunda / Solna kommun
3 150 000 kr
  • 2 Rum
  • 40 kvm

Toppmodern tvåa på femte våningen med soldränkt balkong i fritt läge!

Accepterat pris!

Bo med bästa läge mitt emellan Sundbyberg och Gamla Råsunda med närhet till allt!

JURIDISK PERSON KAN ACCEPTERAS!

Denna tvårummare har allt man kan önska av ett stilsäkert och bekvämt boende. All maskinell utrustning kan erbjudas i form av diskmaskin i kök samt tvätt/torktumlare i badrum. Gott om sociala ytor finns i vardagsrummet med öppen planlösning mot kök där familj och vänner kan umgås. Trivsamt sovrum med plats för säng och garderober om så önskas. Badrummet är exklusivt och helkaklat med dusch, handfat samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Sist men inte minst erbjuder denna tvårummare en rymlig och soldränkt balkong i högt och skyddat läge!

Här bor du med bästa läget mellan Solna och Sundbyberg. Det betyder att du bor ca 10 min från Stockholm City med väldigt smidiga kommunala kommunikationer, dag som natt. Näckrosen är närmsta t-bana och flertalet bussar trafikerar också området. Ett stenkast ifrån löper den nybyggda tvärbanan. Och intill den, i Sundbybergs centrum, finns ännu fler alternativ, där finns både t-bana, tvärbana och pendeltågsstation som förbinder platsen med staden och övriga förorter. Föreningen har ett modernt och nyskapande tänkande och kommer i framtiden ha butiker i gatuplan samt takterrass och pool.

På promenadavstånd finner du Gamla Filmstaden med biograf, restauranger och gym. Sundbybergs centrums stora utbud av restauranger och unika butiker ligger även det på några minuters promenad. Längst gatan ligger också Sats för den som gillar att motionera samt Råstasjön och Lötsjön. För den shoppingsusgne finns även nordens största shoppinggalleria kallad Mall of Scandinavia som erbjuder det mest innovativa inom mode, mat, teknik, sport och design.

Välkommen!

Michelle Colegate - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

40 kvm

Avgift:

2 233 kr

Slutbud:

3 150 000 kr (78 750 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Michelle Colegate

Michelle Colegate

0708-99 79 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter