Dammtorps Allé 14

Solna kommun
Kommande bostad
  • 4 Rum
  • 91.5 kvm
Anmäl intresse

4:a med två badrum och stor inglasad balkong i barnvänliga Järvastaden!

Välkomna till denna mycket ljusa och välplanerade 4:a med stor inglasad balkong, som enkelt går att göra om till en 5:a om så önskas (se alternativ planlösning)! Bostaden präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare gavelläget med fönsterpartier i tre väderstreck som låter ljuset flöda in i den öppna och social planlösningen mellan kök och vardagsrum! Bostaden erbjuder två badrum samt genomtänkta och påkostade tillval. Stort och arbetsvänligt kök för er som gillar att laga mat, med matplats invid fönsterpartier i två väderstreck och utgång till bostadens mycket rymliga och inglasade balkong som bjuder på härliga soltimmar från tidig lunch till kvällen. Köket skärmas av snyggt mot vardagsrummet med en praktisk och snygg köks ö som ger plats för extra förvaring samt sittplatser med barstolar. Komplett maskinell utrustning som uppgraderats till rostfritt bestående av kyl och frys i full storlek, inbyggd ugn, inbyggd mikro, induktions häll med fläktkåpa ovan samt integrerad diskmaskin. Ljusa och helkaklade badrum varav det ena med dusch och det andra med badkar samt tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk och badrumsskåp ovan. Bostaden disponeras idag som en 4 rom med tre bra sovrum som erbjuder goda förvaringsmöjligheter i garderober, bostaden går att göra om till en 5 rom om så önskas. Över lag en mycket trevlig bostad med ljusa och luftiga ytor som måste upplevas på plats.

I Järvastaden bor du direkt inpå naturen, bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Här ordnas kurser och evenemang för trädgårdsintresserade. I området finns idag två bra matbutiker, en servicebutik, flertalet trevliga restauranger och gym. Mellan husen har man låtit anlägga många gräsytor som skapar känslan av en trädgårdsstad med flera små lekplatser och en stor temalekplats baserad på barnboksfiguren Mulle Meck som barnen älskar, här finner ni även bollplan med basketkorgar samt en rolig Bike park för cykel/sparkcykel. Under vintern anläggs en konstfrusen skridskobana.

Järvastaden är området som satsar på barnfamiljer, det finns redan idag både kommunala och privata alternativ för såväl barnomsorg som utbildning i Järvastaden. 2017 öppnades den nya efterlängtade skolan Raoul Wallenbergskolan Järvastaden, förskola och grundskola för årskurserna F-6. I Nya Ulriksdal finner ni även Ulriksdalsskolan med plats för 900 elever för årskurserna F-9. Skolan är miljöcertifierad och drivs i kommunal regi. I anslutning till skolan har Ulriksdalshallen byggts -en sporthall som används både i skola och föreningslivet.

Ta en promenad till Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med elljusspår och "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern.

Ulriksdals Pendeltågsstation ligger ca. 12-15 minuters promenad från lägenheten och tar dig in till T-centralen på ca 10 minuter och Arlanda på 27 minuter. Pendeltåget kompletteras med buss 505 och 540 som går från Fridensborgsvägen som tar en till bl.a. Solna Centrum, Bergshamra, Universitetet och Hallonbergen där ni kan byta till röd resp blå tunnelbanelinje. Till Kista och Solna centrum är det cykelavstånd och du tar dig dit på ca 10 minuter. För den bilburne kommer man enkelt till E18, E4 och E20

Solna är en kommun som växer så det knakar. På promenadavstånd når man Arenastaden med nya nationalarenan Friends Arena och Mall of Scandinavia. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Varmt välkomna på visning!

Shervin Hashemi - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

91.5 kvm

Avgift:

4 742 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Shervin Hashemi

Shervin Hashemi

0708-99 79 45


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Dammtorps Allé 14

HitCounter