Armégatan 36F

Solna Västra Skogen / Solna kommun
4 100 000 kr
  • 3 Rum
  • 81 kvm

**ACCEPTERAT PRIS 4,100,000:-** Genomgående 3:a med uteplats i S/V. Intill T-bana, service/affärer.

**ACCEPTERAT PRIS 4,100,000 KR - RING FÖR VISNING** Väldisponerad och genomgående trea med stor härlig uteplats med eftermiddags/kvällssol. Välkommen till ett modernt och bekvämt boende, där det bara är att flytta in och trivas. Läget är centralt i västra skogen med direkt närhet till kommunikationer med T-bana bara fem minuter från porten, service och shopping på promenadavstånd och grönska och Ulvsundasjön runt knuten. Dessutom finns flera skola och förskolor i området. En möblerbar hall välkomnar er och i anslutning till hallen finns massvis med förvaring i en rymlig klädkammare som ger hallen en luftig känsla och hemmet ett städat första intryck. Vacker parkett visar er vägen in till köket åt höger och öppnar slutligen upp sig mot det tilltagna vardagsrummet som ligger delvis öppet mot matplatsen i köket. Ifrån vardagsrummet når ni den härliga uteplatsen som vetter mot grönska och som verkligen blir som ett extra rum under halva året då vädret tillåter. Här kan ni njuta i utemöblerna, avnjuta middagen i kvällssolen eller skapa en egen prunkande oas om du har gröna fingrar. Köket är genomgående och arbetsvänligt. Här finns kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, ugn med spishäll och fläkt. Vita tidlösa skåp sörjer för bra förvaring. I anslutning till köket och intill ett fönsterparti som vetter mot grönskan bakom huset är matplatsen placerad. Här ryms upp till åtta middagsgäster. Även de två sovrummen har utsikt mot grönskan som tar vid bakom huset. Det helkaklade badrummet i tidlösa färg och materialval ligger i anslutning till hallen. Här finns tvättmaskin och torktumlare för bekvämlighetsskull, dusch, handfat med kommod och wc. Vita väggar omfamnar alla rum i detta hem och genomgående pryds golven av ekparkett. Till lägenheten finns ett källarförråd.

FÖRENINGEN
Stabil förening där inga renoveringar eller avgiftshöjningar är planerade. Föreningen har gemensam cykelförråd, barnvagnsförråd, styrelserum/gästrum med dusch och pentry som kan användas för övernattningsrum. Garage finns i huset med möjlighet till laddning för miljöbil. För närvarande är det ingen kö till garageplatserna.


KOMMUNIKATIONER/SERVICE
Huvudsta Centrum på storgatan nås på 12 minuters promenad. Gallerian hålls öppen till 21.00 och här finns ett 20-tal butiker, 5 restauranger, serviceinrättningar såsom vårdcentral och tandläkare samt gym.
Närmsta tunnelbana Västra skogen med två linjer ligger bara 5 minuter bort. Ett stopp bort ligger Solna Centrum som erbjuder shopping i 98 butiker och serviceställen. Här kan ni äta gott, fika, bl.a. besöka bank, systembolag, apotek och bibliotek. Gallerian är öppen mellan 10.00-20.00. Intill gallerian avgår flera busslinjer på busstorget som ligger precis intill T-banans nedgång. Vid solna Centrum ligger också vårdcentral och BVC/ MVC. Åker ni åt andra hållet kommer ni till Stadshagen och vidare in till T-centralen på bara 7 min.
För storskalig shopping rekommenderas Nordens största shoppingcenter Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett utbud av modebutiker, flera restauranger från världens alla hörn och upplevelser på IMAX- biograf.
Flera skolor och dagis ligger på promenadavstånd.

NATUR/FRITID/HOBBY
Den grönskande naturen finns precis utanför dörren. Närområdet bjuder på bad i Ulvsundasjön och Huvudstabadets utomhusbassäng. Hufvudsta ridklubb, 4-H gården samt Augustendal erbjuder aktiviteter som uppskattas av både stora och små barn. Vill man lyxa til det och njuta av det sjönära läget rekommenderas ett besök på Sjökrogen vid Pampas Marina. Följer ni sedan vattnet når ni Karlbergsstrand med bad och uthyrning av SUP/paddelboards. Vid Hornsbergsstrand som ligger åt motsatt riktning finns promenadstråk längsmed vattnet och badbryggor med badstegar för den som vill svalka sig under sommaren. Här finns också ett utegym. Utmed strandpromenaden finns flera restauranger att välja emellan däribland Texas Longhorn, Libanesiskt, Sushi samt populära restaurang Piren beläget på en pråm ute i vattnet. I området ligger också Lindhagens Galleria med stor ICA MAXI-butik, Ballbreaker, Stockholm Tennishall och Sats Stadshagen.

Elin Johansson - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

81 kvm

Avgift:

4 458 kr

Slutbud:

4 100 000 kr (50 617 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Elin Johansson

Elin Johansson

0708-99 79 75


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter