Bryggvägen 16, 1tr

Bryggvägen 16, 1tr

Gröndal / Stockholm kommun
4 950 000 kr
  • 3 Rum
  • 83 kvm
Anmäl intresse

Stor balkong med Mälarvy - Social planlösning - Exklusivt, nybyggt område!

Accepterat pris!

Nu ges möjlighet att förvärva denna nyproducerade lägenhet i fastighet från 2017/2018 med optimalt läge intill Mälarens vatten. Bostaden har genomgående smakfull interiör i högsta klass med ekparkett på golv och vitmålade väggar. Här finns hall med hatthylla och garderober för förvaring, vardagsrum med generöst ljusinsläpp och stor balkong med Mälarglimt, stilrent kök i vitt utförande med en fullutrustad maskinpark bestående av spishäll, köksfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin och kyl och frys i fullhöjd. Två rymliga sovrum med plats för säng och tillhörande möblering. I det större sovrummet finns förvaring i praktisk klädkammare. Badrummet är helkaklat i modernt utförande och erbjuder WC, badkar, tvättställ med kommod, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare. För ytterligare förvaring finns även ett förråd.

I Brf Gröndal strand finns en takterrass med utsikt över Mälaren på ca 100 kvm där man sommartid kan grilla och anordna fester. Denna terrass blir en optimal plats för alla soldyrkare och utsiktsälskare. Till föreningen hör en trevlig innergård inkapslad mellan de tre husen med grönskande umgängesytor, planteringar och lekplats. Rör du dig någon minut bort kommer en nyanlagd park med sittplatser och yta för lek. I föreningen finns även parkeringsmöjligheter i garage med plats för 46 bilar samt ytterligare några platser på gatan. Cyklar kan parkeras på gårdsplan eller i cykelförråd på garageplan. Utöver det finns det även ett cykelrum, barnvagnsförråd samt ett tillhörande källarförråd till bostaden.

Ert nya grannskap präglas av en grönskande natur och massor av vattenmiljöer, samtidigt som all närservice finns en kort promenad bort. Ni har sköna möjligheter till svalkande dopp på bara några meters avstånd och vid vattnet väntar nyanlagda badbryggor vid klipporna. Här bor ni med en extrem närhet till Ekensbergs udde och Vinterviken med möjligheter till härliga promenader, fikapauser, joggingrundor och badplatser. Kommunikationerna är goda med buss nr 133 samt tvärbanan från närliggande Gröndals centrum. I Gröndals centrum finns allt man kan tänkas behöva så som mataffär, ett antal restauranger med uteservering, bibliotek, populära bageriet Lundbergs, florist, Gröndals deli, skomakare och mycket mer. På endast några minuters avstånd med buss eller tvärbana når ni dessutom Liljeholmen och dess galleria med shoppingmöjligheter, restauranger och matbutiker. Väl där finns även ytterligare busslinjer, flygbussarna till Arlanda och tunnelbanans röda linje.

Varmt välkommen på visning!

Signe Caroline Sjövall - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

83 kvm

Avgift:

3 511 kr

Pris:

(59 639 kr/kvm) 4 950 000 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Bryggvägen 16, 1tr Gröndal

HitCounter