Engelbrektsgatan 15B

Öster / Örebro kommun
2 040 000 kr
  • 3 Rum
  • 86 kvm

Välplanerad bostad med balkong med utsikt mot Svartån. Populärt och centralt läge.

Välkomna till Engelbrektsgatan 15B och populära brf Vesslan. Här bor man i ett av Örebros mest populära områden med närhet till allt. Gångavstånd till vackra Wadköping och stadsparken med lekparker, tennisbanor, fina grönytor och fina promenadstråk längs Svartån. Även en kort promenad till Örebro city som erbjuder stort utbud av restauranger, shopping och nöjen. Cykelavstånd till Örebro universitet. I närheten finns också Behrn Arena där bland annat Allsvensk fotboll och SHL ishockey spelas.

Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i form av hatthylla och en rymlig klädkammare. Bostadens vardagsrum är inbjudande och i bra storlek. Här finns plats för både soffgrupp och matbord om så önskas. Från vardagsrummet når man den mysiga balkongen i västerläge med viss utsikt mot Svartån. Lägenhetens kök är välplanerat och har gott om förvaring och bänkyta. Här finns plats för ett matbord. Delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Badrum med våtrumsmatta på golvet och våtrumstapet på väggarna. Här finns tvättmaskin, wc, dusch och handfat. I bostaden finns även två sovrum i bra storlek med garderober och plats för säng.

Till lägenheten finns ett vindsförråd. Föreningen erhåller även en gemensamhetslokal som är belägen i källaren Engelbrektsgatan 11 A och den har gästrum, bastu och samlingsrum med en liten köksdel. Samlingsrummet och gästrummet kan hyras för en billig kostnad.

Varmt välkomna på visning!

Lars Olsson - Mäklare Örebro

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

86 kvm

Avgift:

5 164 kr

Slutbud:

2 040 000 kr (23 721 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Lars Olsson

Lars Olsson

0761-80 24 02


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Anders Olsson

Anders Olsson

0761-80 24 09


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

HitCounter