Wennerbergsgatan 2

Wennerbergsgatan 2

Kungsholmen / Stockholm kommun
 
  • 2 Rum
  • 42 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad 2:a med balkong och direkt närhet till grönska och stadspuls!

Välkommen till denna väldisponerade och trivsamma lägenhet med balkong i lugnt och lummigt läge. Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum, mysigt sovrum, fräscht helkaklat badrum, välutrustat kök samt genomgående ljusa och fina ytskikt. Här bor du i trevliga kvarter endast ett stenkast från Rålambshovsparken och Mälarens glittriga vatten!

Brf Signalpatrullen 12 är en äkta förening som äger marken. Föreningen ombildades från hyresrätter genom köp av fastigheten 2016-05-27 och har flertalet stora renoveringar bakom sig. Föreningen består av 41 lägenheter, varav fyra upplåtes med hyresrätt, samt två hyreslokaler. Föreningen har också åtta P-platser som hyrs ut till föreningens medlemmar.

Läget är svårslaget med närhet till grönområden och innerstadens puls. Här bor du centralt på Kungsholmen men i lugna kvarter invid natursköna parker och promenadstråk. Runt hörnet ligger DN-skrapan med dess utbud av mataffär, systembolag och apotek. Med en kort promenad når du stans bästa badklippor och Fredhällsparken med bland annat plaskdamm och lekplats. Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet ligger även det endast ett stenkast bort. Trots det lugna läget är kommunikationerna goda med gångavstånd till Thorildsplans T-banestation och busshållplats utanför dörren, bland annat linje 1, 4, 54 och 61 som smidigt tar dig genom innerstaden.

Har du frågor om lägenheten?
Kontakta mäklare Elias Thingvall, 0708-67 70 25.

Elias Thingvall - Mäklare Kungsholmen

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

42 kvm

Avgift:

2 642 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Wennerbergsgatan 2 Kungsholmen

HitCounter