Ursviks Allé 47

Sundbyberg/Ursvik / Sundbyberg kommun
3 400 000 kr
  • 3 Rum
  • 74 kvm

Högst upp med gavelläge samt balkong i söder!

ACCEPTERAT PRIS! Högst upp i huset med gavelläge samt balkong i fritt söderläge hittar ni denna smakfulla 3:a helt utan insyn! Med ett fantastiskt läge där man har sol från att den går upp tills den går ner tack vare det höga fria läget. Interiört får man en luftig, ljus känsla tack vare den genomgående planlösningen samt stora fönsterpartier i tre väderstreck. Två stora sovrum, klädkammare, badrum med tvättpelare, kök och vardagsrum i öppen planlösning, perfekt för socialt umgänge.

Lägenheten ligger i mysiga Ursvik med närhet till skolor och förskolor såsom Kymlingeskolan som inrymmer både skola och förskola, Pysslingens förskola samt Älvkvarnsskolan på Marieborgsgatan samt Milots förskola och Granatäpplets förskola.

Ursvik är i ständig utveckling. På http://www.ursvik.se finns utökad information om planerna för området. Kommunikationsmöjligheterna är goda med buss 504 som går precis utanför till både Sundbybergs centrum, Rissne och Hallonbergen T-bana. Från Sundbybergs centrum kan man även välja att ta tunnelbana, pendeltåg, tvärbana (spårvagn) och ett flertal bussar. Snart startar även tvärbanan Kistagren med en hållplats vid kommande Ursviks torg, som ligger på mycket kort promenadavstånd från bostaden.

En bit bort ifrån bostaden ligger Ursviks motionsområde med härliga löp- och promenadstigar i anknytning till natur. Skogarna kring denna vackra del av Sundbyberg erbjuder både grill- och picknickplatser, fotbollsplan och lekplatser. I närheten av bostaden finns Arigato sushi, restaurang Mateos, Ursviks kök&bar, mini-livs och ett gym, Puls & Träning. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. Ursvik är ett lugnt och barnvänligt område. Placeringen mellan E18 och E4 gör att det är lätt att ta sig överallt.

Måste ses, varmt välkommen på visning!

Linda Rosén - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

74 kvm

Avgift:

3 846 kr

Slutbud:

3 400 000 kr (45 946 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Linda Rosén

Linda Rosén

0708-67 70 26


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter